Kulcsszó keresés /


A férfi nem készen érkezik

Tele van a világ királyfikkal és királylányokkal, egymást kergetig, de a nő Férfit akar, a férfi Nőt és nem értik együtt miért nem megy nekik. Pedig a válasz egyszerű, nincs kész Nő és nincs kész Férfi, nagy betűs N-el és nagybetűs F-el, melyek betöltenék valódi szerepüket nem csak egy kapcsolatban, hanem az élet hétköznapjaiban és a világunkban. Gyámoltalanul, esetlenül és kiegyensúlyozatlanul vagyunk önmagunkban vagy akár valaki mással. Ugyan hogy lehetnek egymás nagy betűi, mikor két sebzett ember egymásra akad, de csak elvenni akarnak, adni nem, és saját szerepüket is hibásan áramoltatják kifelé?

olvass tovább

Szimpátiából szerelem - Erre figyelj az első randin

Még mindig nem érkezett el a kóbor királyfi fehér lovon? És miért valótlan facebook profillal jelentkezik? Miért fullad katasztrófába minden egyes találkozás? És miért nem jelentkezik a férfi a randi után, de leginkább soha többé? Az, hogy sor kerül-e következő találkozásra, nagyban függ a személyes szimpátiától, a „kémiától”, vagyis a vonzódás megmagyarázhatatlan, színtiszta vegytanától, amitől pattognak a szikrák, és lúdbőrözik a test.

olvass tovább

Hogyan legyünk királycsináló nők?

  • 2013. július 01.

A teremtés koronája ugyanúgy ki van éhezve a bókokra, mint mi, nők. Még ha ezt nem is mondja. Mert a sztereotípia szerint egy pasinak mindig kötelező úgy tennie, mintha ő tudná a tutit. Holott a szíve mélyén majd’ eleped egy kis dicséretért.

olvass tovább

Novellasarok: Hófehérke

  • 2013. május 08.

Modern időket élünk és gazdasági válságot. A mesék is változnak. Hófehérke hedonista, és élete párjául inkább választaná a hét chilei bányászt, mint a királyfit. Recesszió idején, ez előbbi talán, egzisztenciálisan jobb megoldásnak bizonyulhat.

olvass tovább

Neki könnyű lehet, de azért neked se rossz

  • 2013. április 22.

Nagyon szimpatikus nekünk ez a lány. Csupa báj teremtés, aki ügyesen 'kibulizta' magának a trónt, ugyanis nem keveset várt Vilmosra. De ugyebár a személyes szőke hercegére mindenkinek sokat kell várnia. S miután megszerezte álmai királyfiának szívét, elnyerte az alattvalókét is, ugyanis roppant népszerűségnek örvend Óperenciás tengeren innen és túl. Azt azonban egy percig sem gondoljuk, hogy az élete habostorta..

olvass tovább

Álomesküvők bürokráciája

  • 2012. január 24.

Mondjuk ki, nincs nő, aki ne álmodozott volna kislányként olyan esküvőről, amelyet a tenger partján, a fehér homokban tartanak, a királyfival. S még ha a párunknak nincs is felekirálysága és fehér paripája, a gyerekkori álom ma már valósággá válhat: az erre szakosodott portálok kínálata jelzi, hogy az álomesküvőknek ma már semmi sem szab határt!

olvass tovább