Kulcsszó keresés /


Mit esznek a sztárok a Szigeten?

  • 2016. augusztus 10.

Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit és szolgálja ki, néha meglepő, kívánságait a KIOSK Budapest, a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

olvass tovább

Álarc mögé bújtak a sztárok

  • 2015. február 19.

Sejtelmes maszkok, elegáns nyakkendők, fülledt hangulat. Újabb tematikus bulival lepte meg vendégeit a KIOSK, ahol ezúttal nem csupán a szürke, de Valentin-nap lévén a szeretet minden árnyalata helyet kapott. A bódító koktélok és a pezsdítő ütemek mellett többek között Pirner Alma exkluzív show-ja gondoskodott az érzékek csábításáról. Az extravagáns estére több híresség is ellátogatott.

olvass tovább

Tiszta elegancia

  • 2014. április 11.

Az „1975” divatmárka legújabb kollekcióját első alkalommal 2014. április 3-án a KIOSK Budapest-ben csodálhatta meg a közönség.

olvass tovább

Ételt adunk az éhezőknek

  • 2014. február 07.

A KIOSK csapata és az étterem üzleti partnereik önkéntes munkatársai 300 ember számára főztek, és szolgáltak fel kétfogásos meleg vacsorát az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai Éjjeli Menedékhelyének mindkét telephelyén.

olvass tovább

Szórakozás remek kilátással

  • 2013. május 27.

Oly régóta vártuk, hogy ez a betervezett szerelemgyermek megnyissa kapuit a Március 15. téren. A régi Piarista házban nyíló KIOSK valami egészen új kezdete, ráadásként olyan panorámával rendelkezik, amit a Duna és az Erzsébet híd remek párosa nyújt a vendégsereg legnagyobb örömére.

olvass tovább