Kulcsszó keresés /


Mini fashionista

  • 2014. április 29.

Cseperedő vagy épp kamaszodó gyermekünk szobájában is eljön az a pont, amikor a disney-s /mesefigurás kiegészítőket és berendezéseket egyszer csak már ideje lesz leváltanunk valami csajosabbra, komolyabbra. A kis fashionistáknak szerettünk volna valami alternatív megoldást hozni az idei év lehetséges kínálataiból, így ha nyár elejére tervezitek a gyerekszoba átalakítását nézzetek be az alábbi üzletekbe is, biztosan találtok valami igazán egyedit, mely segít a nagy átalakításban.

olvass tovább

Kids Interior - Baglyok bevetésen

  • 2014. március 03.

Mára egy baglyos gyerekszoba inspirációt hoztunk nektek, amiben az a jó, hogy akár kisfiúról, akár kislányról legyen szó, mindkét nem számára tökéletes kiegészítőként jelenik meg a gyerekszobában. A kínálat tulajdonképpen végtelen, az egészen egyszerűtől, a színesen át szinte minden megtalálható. Kiságyban forgókaként, de akár éjjeli lámpaként is használhatjuk, vagy ha huhogós estét szeretnénk akkor szerezzünk be egy ágyneműgarnitúrát belőle.

olvass tovább

Kids Interior - Világutazó

  • 2014. február 15.

Utazunk, mert utazni élvezet. Milyen jó is, amikor a szülők utazási láza megjelenhet a gyermek szobájában is, szerintünk sokan vágynak hasonló megvalósításra. Talán nem is kell olyan messzire mennünk, ahhoz, hogy az álomból valóság legyen,éppen ezért most segítünk néhány alap kellék megtalálásában.

olvass tovább

Kids Interior - Valentin nap

  • 2014. február 09.

Magyarország tipikusan jellemző arról, hogy mindenféle napot, amit csak ki tudunk kiáltani "ünnep nappá" meg is ünnepelünk. Nincs ez másképp a Valentin nappal sem. És bár eredetileg ez a nap a szerelmesekről na és persze a Valentin nevet viselőkről szól, ma már szinte mindenki mindenkit megajándékozhat e napon. Ha tehát épp nem, vagy nem csak a szerelmünket szeretnénk meglepni valami aprósággal, akkor ideje szétnéznünk a gyermekünknek is, ehhez hoztunk nektek a gyerekszobába egy kis inspirációt.

olvass tovább

Kids interior-bath time

  • 2014. február 05.

Minden nap ugyanaz a rutin. Közeledik az este, a gyerekek mennek fürdeni. Bekészítjük a kis kádat, játékokat, törülközőt, tisztálkodó szereket. Ezek mind az esti elalvás nélkülözhetetlen kellékei, melyek hozzájárulnak a nyugodt estékhez, kellemes pihenéshez. Lássuk miket tudtok beszerezni a fürdőszobába, hogy öröm legyen a mosakodás.

olvass tovább

Kids interior - Fából faragva

  • 2014. január 25.

Bátran mondhatjuk, hogy a jó fa alapanyag sosem megy ki a divatból. A gyermekszobákba is kedvelt alapanyag bizony nem csak a bútorokban, de a játékokban, kiegészítőkben egyaránt szerepet kaphat. Hiszen ki ne emlékezne még a jó öreg csattogós lepkére és társaira, melyekkel mekkora élmény volt játszani. Mai összeállításunkban egy kizárólag fatermékekből ihletett gyerekszobát mutatunk be.

olvass tovább

Kids Interior - Black&White

  • 2014. január 15.

Legújabb sorozatunkban a Kids Interiorban időről időre hozunk egy kis ízelítőt a hazai és nemzetközi márkák kínálatából. Összeállításainkkal különböző gyermekszoba stílusokat ihletünk, játszunk a színekkel, kiegészítőkkel, berendezésekkel. Első alkalommal egy fekete - fehér összeállítást hoztunk.

olvass tovább