Kulcsszó keresés /


7 film, amiért érdemes lesz moziba menni júliusban

A nyári szokásokhoz híven a július bőven tartogat izgalmas, rég várt filmpremiereket. Mozikba kerül például az utóbbi évek egyik legkedveltebb animációs meséjének, a Grunak a 3. része, illetve a Pókember legújabb feldolgozása. Mindemellett Kevin Spacey és a Baywatch filmváltozata is megpróbálja a széles vászon elé csalogatnia nézőket.

olvass tovább

A House of Cards legjobb idézetei

A hazánkban Kártyavár címmel sorozat az elmúlt évek egyik legsikeresebb politikai drámája. A tökéletesen választott szereplők és a fordulatokkal teli esemény egyaránt hozzájárulnak a töretlen sikerhez. Kevin Spacey a filmtörténet egyik legkegyetlenebb és legrafináltabb karakterét, Frank Underwood-ot alakítja tökéletesen, aki bármit képes feláldozni a hatalomért. Íme a legjobb idézetek a House of Cards-ból!

olvass tovább

Kilenc élet

  • 2016. szeptember 06.

Tom Brand (Kevin Spacey) egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be.

olvass tovább

Kecskebűvölők

  • 2010. március 30.

Kelly hősei, Sivatagi cápák, Tizedes és a többiek. Mind-mind könnyű humorral átszőtt látszólag háborús film, melyek inkább szól a jelenkorról és társadalomról, mint a korszaknak, amiről elvileg szól. Ebbe a sorba lép a Kecskebűvölők, igaz, jelen esetben inkább fanyar, angol humorral küldi el a háborút és barátait oda, ahová való.

olvass tovább