Kulcsszó keresés /


„ Öt perc és nem vagyok kész” – amit egy nő soha nem mondott

  • 2020. február 07.

A valóságban elhangzó változata azonban minden bizonnyal évszázadok óta toplistás a kegyes hazugságok között. Nincs férfi türelem, ami a mondat hallatán ne ösztönözné gazdáját, hogy tegyen oda egy kávét főni, keresse elő kedvenc magazinját és foglaljon helyet vele a legközelebbi fotelben (mindezt öltönyben, nyakkendőben, télikabátban, kesztyűben vagy búvárruhában – a tervezett program függvényében).

olvass tovább

Vannak nők, akik soha nem válnak feleséggé?

Igaz, hogy bizonyos típusú nők soha nem válnak feleséggé, mert örökre a klasszikus szerető szerepét osztotta rájuk a sors? Szeretőnek lenni nem könnyű mesterség, néha egészen habzó és könnyű életforma, pillanatnyi öröm, ringató flow érzés, aztán meg édes-mézes hazugságspirál. Mámoros pillanatok és magányos „legális” napszakok, egyedül töltött ünnepek. Titkos hétvégék, gyertyagyújtások karácsony délelőttjén, és kesztyűtartóba rejtett jegygyűrűk. Féltékeny, értelmetlen számonkérések, közös jövő álmodás, majd nagy fenékre esés.  

olvass tovább

Bazár: Különleges kiegészítők télre

  • 2014. december 09.

Sapka, sál, kesztyű, hideg van, unjuk. Ez nem a fantázia megcsillogtatásának az évszaka, nehéz ügy, ha minden nap ugyanazt a kabátot kell újjávarázsolni, azonban nem lehetetlen. Összeszedtünk nektek olyan különleges kiegészítőket, amik biztosan nem fognak szembejönni az utcán, és minden napotokat feldobják.

olvass tovább

Indul a korcsolyaszezon!

  • 2013. október 25.

Már jócskán őszbe, télbe fordult az időjárás, mégsem kell lemondanunk a mozgásról, bezárkóznunk a négy fal közé. Korcsolyákat, sapkát, sálat, kesztyűt bekészíteni, itt a korcsolyaszezon! Október 25-én este 6 órától ingyenes bulival nyitja meg kapuit az Arena Plaza Jégterasz!

olvass tovább

Maradj örökké fiatal

  • 2013. március 24.

Az emberiség létezése óta keressük az örök fiatalság titkát, felvettük az öregedés elleni a kesztyűt, és kutatjuk, hogyan tartsuk meg minél tovább testi és lelki egészségünket. Jó hírem van, nagyon úgy néz ki, hogy generációnk megtalálta az anti – aging módszerét.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 23.

  • 2012. június 23.

Mindig van nálam könyv. Az autóm kesztyűtartójában állandóan ott lapul egy kis novelláskötet a kedvenc írómtól. Ha olyan helyre megyek, ahol sorban kell állni, várakozni kell rögtön beteszem a táskámba és olvasással töltöm az időt. Ha jól belegondolok több tucat kötetet elolvastam már metrón, buszon, vonaton, repülőgépen stb. Mindenkinek szívből ajánlom a módszert, aki szeret olvasni, csak arra figyeljen oda, hogy súlyra könnyű olvasmányt vigyen magával, kellemetlen lehet a cipekedés egy fél napon át, ha úgy alakul…

olvass tovább

Szálmentén - Gyapjú enciklopédia

  • 2011. október 29.

A csípős hideg megérkezett, jó szolgálatot tesz egy meleg sál, egy bőrkesztyű is, hát még egy pihe-puha gyapjúpulóver! Minden gardrób elengedhetetlen darabja legalább egy tiszta gyapjú pulóver, aminél melegebb és finomabb viseletet aligha lehet elképzelni. Milyen gyapjúfajták léteznek, hogy készül, és egyéb érdekességek, amit eddig nem tudtál a gyapjúról.

olvass tovább