Kulcsszó keresés /


Keresd a nőt! - Cameron Diaz 44 éves

Az örök tini, a népszerű komika, a vagány, a szabad és a széles mosolyú Cameron Diaz 44 éves lett. Rengeteg filmben szerepelt, javarészt romantikus komédiákban, és az is tény, hogy több Arany Málnát vihetett haza, mint elismerést, de ez népszerűségéből mit sem von le. Az ő stílusalbuma a fiatalos dekadenciát dicséri. Lapozz velünk!

olvass tovább

Mi köze a harcnak a szerelemhez - avagy a kumulatív gránát esete a szívvel

  • 2015. május 27.

Ebédelni hívott, az utcán sétálva vártam rá. Beültetett a hatalmas, fekete kocsijába, és már suhantunk is a város legpuccosabb étterme felé. 12 évvel volt idősebb nálam, és csak most kezdem megérteni, hogy mennyi tudatos manipuláció és hideg számítás fért bele az ő szerelmébe. Pár évvel 40 fölött, egy válással a háta mögött már igazán nem akart kockáztatni. Tisztában volt vele, hogyan hat az emberekre az, amiben ő él, tudta, mit jelenthet, amit adni tud, és pontosan tudta azt is, hogy milyen mindezt elveszíteni.

olvass tovább

Macskanő és Kandúrfiú

  • 2015. március 14.

Azért valljuk be, a női vonzerőnek hatalma van. Nem, most nem a "Kéz, amely a bölcsőt ringatja, a világot is igazgatja" című örök igaz kliséről lesz szó. De várjunk csak, miért is ne? A Nő varázserővel bír, csupán szeretetteljes és szeretni való lényével bármit elér, és hidd el, nem kell hozzá póthaj, kollagénes ajakfeltöltés vagy mellplasztika, hogy imádott Férfija csillogó szemekkel nézze őt háromszor nyolc órában naponta. Ha a Férfi igazán szeret, szó szerint bármire képes. És ha ez igaz fordítva is? Hja, akkor jön az „életveszély”, életveszélyes szerelem, és a Nő boldogan dorombol megtalált párja karjaiban.

olvass tovább

Hegek

  • 2015. március 09.

A hegek különös ismertetőjelek, azt mutatják, életben maradtunk. A hegek tapintható, simítható bizonyítékai annak, hogy túléltük a fenyegető égszakadást és földindulást, hogy emberfeletti lelkierővel egyenként lefejtettük magunkról az egészséges sejtjeinket pusztító és fojtogató indákat, vagy lerúgtuk magunkról azt, ami éppen a lelkünket készült megerőszakolni és maga alá gyűrni, hogy aztán módszeresen vitriolba mártogathassa a szívünket.

olvass tovább

Talán

  • 2015. március 04.

Talán már véget ért egy életem, és én észre sem vettem. Veled kellene újat kezdenem, de nem mozognak a tagjaim, nem indulok el. Talán mert azt hiszem, párkapcsolatban élni olyan, mint elnyerni egy érdemrendet, és kikerülni valamilyen büszkeség táblára.

olvass tovább