Kulcsszó keresés /


Nézd meg itt a teljes Kenzo x H&M kollekciót!

November 3-án debütál világszerte az összes létező H&M üzletben a Kenzo által tervezett kollekció, amit legalább annyira vár mindenki, mint a tavalyi Balmain kollaborációjukat. Na jó, nem annyira. De azért érdemes szemügyre venni ezeket a darabokat is. Az árak nem kevésbé lesznek borsosak, mint egy évvel ezelőtt. Hogy ugyanannyira fogják-e szeretni őket, az majd kiderül.

olvass tovább

Ősszel is menő a tigrisfej szimbólum

  • 2014. június 23.

Imádjuk a strandruhát, kiegészítőként pedig a szalmakalapot. A jelenlegi kánikulában egy cseppet sem vágyunk szőrmés mellényre, meleg kabátra, de mint ahogy az a felnőtt divatban is lenni szokott, a gyerekeknél is jóval előbb bemutatják a dizájnerek a következő szezonra készített kollekciójukat. És valljuk be, nyár ide vagy oda, azért a mi fantáziánkat is érdekli, hogy vajon mik lesznek az új évszak trendjei. A többi neves divatmárkával együtt a Kenzo is kicsiripelte a nagyvilágnak őszi/téli gyermekruha kollekciójának néhány ütős darabját.

olvass tovább

Illatmustra

  • 2013. augusztus 24.

Hogyan tegyed a saját világodat szebbé? Válassz olyan illatot ami drapériaként vonja körbe a testedet. Parfümöd kiválasztásához nem elég a jó orr, szív is kell!

olvass tovább

Érzéki szerelem

  • 2013. január 02.

Olyan, mintha szerelmet vallana minden reggel, mintha friss virágszirmokkal cirógatná meg a nyakam és elvinne egy színes utazásra.

olvass tovább

Ha Párizsban járnál...

  • 2010. június 17.

...feltétlenül nézd meg Kenzo Takada kiállítását. Ritkán szoktunk párizsi kiállításról számot adni, de most kivételt teszünk a japán divat- parfümtervező kedvéért.

olvass tovább