Kulcsszó keresés /


Én mondom meg a divatnak, hogy mi van!

  • 2014. december 16.

Újhullám, underground, avantgard – jutnak eszembe az irányzatok, amelyek leginkább jellemzői annak a 20 évnek ami Mayer Balázs alias Kenguru pályáját jellemzi. Balázs a ’90-es években kezdő divattervezőként rögtön olyan magazinok fashion story rovataiban jelent meg mint a Playboy, vagy Elite magazin. Harsány színek, szokatlan anyaghasználat ez az ami már akkor is messziről megkülönböztette őt mindenki mástól.

olvass tovább

Kenguru anyu kalandjai

  • 2013. szeptember 25.

Bevásárláshoz, autóból ki-be szálláskor, etetéshez vagy akár még alváshoz is praktikus eszköz a kézbe fogható bébihordozó. Amikor viszont a gyerek kinövi, vagy egy kézzel már nehéz tartani benne, vagy akár cipekedni kell és nincs velünk senki segítségnek, a baba viszont még nem tud járni; akkor jön a kérdés: hogyan szállítsuk a bébit?

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009

  • 2009. április 24.

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal került megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői - Le Corset, Varga Gyöngyi, Reök Cili, Kenguru - mellett idén új tervezők is bemutatták kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatták a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

olvass tovább

Budapest Fashion Week 2009.

  • 2009. április 16.

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői – Le Corset, Varga Gyöngyi, Reök Cili, Kenguru – mellett idén új tervezők is bemutatják kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatják a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

olvass tovább