Kulcsszó keresés /


Killer Queen

  • 2013. szeptember 13.

Játékos és vakmerő, Katy Perry új illata egy merész, határokat átlépő, konvenciókat megtörő művészi elképzelés, akár egy fellobbanó, vidám szikra.

olvass tovább

Katy Perry a baromfiudvarban

  • 2013. június 26.

Az énekesnő a júliusi amerikai Vogue-ban pózol, Annie Leibovitz szemüvegén keresztül. Kell ennél több ígéret? Talán csak annyi, hogy Katy egy Lanvin couture darabban eteti a tyúkokat.

olvass tovább

Újra menő a hajspirál

  • 2012. április 24.

Valamikor a '90-es évek végén érkeztek meg a boltokba újra a kimosható hajspray-k, zöldes, pirosas, csillámos verziókban. Aztán jött a hajspirál is, s most, 2012-ben megint trendi lesz az alkalmi mellírozás.

olvass tovább

Judith Leiber a luxustáskák királynője

  • 2012. március 30.

Judith Leiber a legnevesebb alkalmi táskatervező napjainkban. Nincs olyan vörös szőnyeges esemény, hogy ne legyen jelen valamelyik sztár kezében egy Judith Leiber darab, de ez nem is csoda, mert az összes táskája mestermű. Íme a 2012-es tavaszi kollekció.

olvass tovább

Hupikék fejtetők

  • 2012. március 29.

Hétről hétre újabb ismert emberek mosolyognak ránk a címlapokról kék fürtökkel, de nem értjük a különös hóbortot. Miért pont kék?

olvass tovább

Trendi konty, egyetlen perc alatt

  • 2012. március 19.

Ha egyenes, göndört szeretnél, ha göndör, akkor simát, ha szőke akkor barnát, és, ha barna, akkor azon nyomban világosítanál rajta. 10 nőből 8 elégedetlen a hajával, de a trend most azt diktálja, hogy ne vesződj vele sokat.

olvass tovább

Lady Gaga és Katy Perry kapta a legtöbb EMA-jelölést

  • 2010. szeptember 21.

Lady Gaga és Katy Perry énekesnők kapták a legtöbb, fejenként öt jelölést az MTV European Music Awards (EMA) díjára. Az amerikai hírességek a legjobb popelőadó, a legjobb dal, a legjobb női előadó és a legjobb videoklip kategóriájában versenyeznek, Lady Gagát még jelölték a legjobb élő előadás, Katy Perryt pedig a legjobb koncertelőadás kategóriájában.

olvass tovább