Kulcsszó keresés /


Európa 5 legszebb karácsonyi vására

A legtöbb helyen már novemberben elkezdik a karácsonyi készülődést, és a karácsonyi vásárok is már november végétől várják a látogatókat. Az igazi ünnepi hangulat viszont valljuk be, csak az év utolsó hónapjában jön el. Ilyenkor mutatkoznak meg Európa legszebb és legérdekesebb vásárai, melyek közül most ötöt mutatunk Nektek. Nézzük is meg ezeket a gyönyörűen feldíszített városokat.

olvass tovább

Top10: dizájner darabok, melyeket érdemes beszerezned a Black Friday alkalmával

  • 2018. november 23.

A Black Friday jó apropója lehet a gardróbunk felfrissítésének, hiszen a karácsonyi vásárlási időszak kezdetét jelző napon számos terméket szerezhetünk be igazán kedvezményes áron. Nem lesz ez másként a LuisaViaRoma oldalán sem, ahol a legjobb tervezői darabokat szerezhetjük be szuper áron, akár a szeretteinket, akár saját magunkat szeretnénk meglepni.

olvass tovább

Ennyi ember nem tévedhet: a bazilika előtti adventi vásár ismét Európa legjobbjai között

  • 2017. november 22.

A European Best Destination által szervezett közönségszavazásokon már több mint 1,3 millió ember szavazott, és választotta meg a kontinens legjobb karácsonyi vásárait is. A 2017-ben top 10-es* Adventi Ünnep a Bazilikánál jövőre is marad Európa élmezőnyében: 10 nappal a nyitás előtt jelentették be, hogy a Szent István téri rendezvény bekerült a 2018-as megmérettetés 20-as shortlistjére.

olvass tovább

Egy igazi élmény hétvége Budapesten

  • 2017. október 24.

Immár hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a szórakoztató elektronika iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék, meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + II. PROFI FOTO kiállítás - 2017. november 11-12.

olvass tovább

Így készíts otthon forralt bort!

  • 2016. december 23.

A forralt bor a tél és a karácsonyi vásárok kötelező kelléke. Ha otthon is szívesen elszürcsölgetnéd a képzeletbeli kandallód mellett, és a szupermarketekben kapható forralt bor fűszerkeverék nem elégíti ki az igényeidet, alább olvashatsz egy egyszerű, de nagyszerű receptet.

olvass tovább

15 lenyűgöző kép London karácsonyi fényeiről

Kétségtelen, hogy a nagyvárosok mind-mind kitesznek magukért, amikor fényekkel kell elárasztani az utcákat az ünnepek idején, ám az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy London ebben a kategóriában verhetetlen. Már önmagában a lassan kultikussá váló, Winter Wonderland nevű karácsonyi vásárával is tuti befutó lehetne, azonban az egész belváros olyan csodálatosan van kivilágtva, hogy már csak emiatt is érdemes lehet oda látogatni télen. Persze akkor sem kell szomorkodnia senkinek, ha most éppen nem tervez az angol fővárosba utazni, ugyanis összegyűjtöttünk 15 csodálatos képet a karácsonyi fényárban úszó Londonról.

olvass tovább

10 film, amiért érdemes moziba menni idén decemberben

Most, hogy beköszöntött a december, és vele együtt az igazi, vérfagyasztó hideg, előfordulhat, hogy az ajándékok utáni rohangálás és a karácsonyi vásárokban való sétálgatás után kedvünk támad valamilyen nyugodt, beltéri programhoz, ami közben egy kicsit kikapcsolhatunk. Ilyenkor nagyon jó ötlet lehet a mozi, ráadásul idén decemberben jócskán lesz okunk a hatalmas vászon elé ülni, hiszen gyakorlatilag mindenféle kategóriában készültek remek alkotások, így könnyen találhatunk kedvünkre valót, bárkivel is tervezzük a közös programot.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: november 11-13.

Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a fél ruhatárunkat magunkra aggatva tudjuk a szabadidőnket eltölteni. A programok ezen a hétvégén leginkább a gasztronómia szerelmeseinek kedveznek, azonban koncertekben és bulikban sem lesz hiány.

olvass tovább

HI-FI SHOW BUDAPESTEN

  • 2015. november 03.

Tradició, hogy immár 16 esztendeje minden ősszel, egymásnak találkozót hírdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék, és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

olvass tovább

Klasszikus vagy újhullámos?

  • 2014. december 08.

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál idén nyolcvan kiállítóval nyitott meg, újdonságként már a Zrínyi utcán is forró, gőzölgő ételeket és italokat kínálnak az árusok. A tradicionális hazai ízek mellett street food, a forralt bor mellett kreatív forró koktélok találhatóak a választékban, ahogy a tér és a környék legjobb bárjai, éttermei is izgalmas téli koktélokkal készültek fel a belvárosba érkező vendégek fogadására.

olvass tovább