Kulcsszó keresés /


4 home decor tipp a ragyogó karácsonyi hangulathoz

  • 2017. december 04.

Az ünnepekre való készülődés és az adventi időszak egyik leglényegesebb része, hogy a lelkünk mellett a környezetünket is karácsonyi pompába öltöztetjük. Az illatok, a színek, és a zenék mellett a fények azok, amelyek leginkább segíthetnek abban, hogy a minket átjáró hangulat testet öltsön. Most olyan dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek biztosan ragyogóbbá teszik majd az otthonunkat az ünnepi időszakban.

olvass tovább

Téli dekor tippek: Így legyen meghitt a karácsony

  • 2017. október 18.

A karácsonyi ünnepekre való készülődés mindig hatalmas idegeskedéssel jár. Azonban, ha időben nekikezdünk a dolgok szervezésének és a részletek beszerzésének, akkor jelentős stressztől kímélhetjük meg magunkat. Hoztunk Nektek néhány dekor tippet arra az esetre, ha már most nekivágnátok a hangulatteremtő beszerzőkörútnak.

olvass tovább

Karácsonyi dekorálom

Egy hét múlva karácsony. Ez az a pont, amikor kivétel nélkül minden szülő a szívéhez kap és kezd eluralkodni rajta a kétségbeesés. Mi lesz az ajándékokkal, mi lesz a karácsonyi menüsorral, na és persze a lakás kidekorálásával? Ebben a szent percben átváltunk karácsonyi üzemmódba és neki kezdünk a bevásárló körútnak.

olvass tovább

Karácsonyi tobozmanók

  • 2014. december 13.

Megkezdődött a karácsonyi őrület. Az üzletekben, kávézókban látható karácsonyi dekorációk látványa bennünket sem hagy hidegen. Úgyhogy ezennel ünnepélyesen bejelentjük, hogy mostantól megint karácsonyi lázban fogunk égni mi is, és bár igyekszünk más témákkal is foglalkozni, biztos, hogy gyakran előbukkan majd a kedvenc ünnepünk.

olvass tovább

Stylistok karácsonyi asztalai

  • 2013. december 23.

A téli ünnepek legalább annyira szólnak a nagy étkezésekről, mint a nagy költekezésekről. Ilyenkor összejön a család, az étkezőasztalt meghosszabbítjuk, ha van rá mód, és terítővel és egyéb dekorációkkal tesszük ünnepivé.

olvass tovább

Csomagolási trükkök

  • 2013. december 21.

Nem nehéz elhinni, ha azt mondjuk, néhány embernek a karácsonyi ajándék külső csomagolása ugyanolyan fontos, mint az, ami benne van. Jelképesen ezen az ünnepen nagyon távolról érkezik hozzánk a csomag, maga a Jézuska küldi nekünk, így nem mindegy, hogy milyen ruhában érkezik a fa alá.

olvass tovább