Kulcsszó keresés /


Ami felmelegít télen: a tökéletes brownie receptje

Egyáltalán nem kell meglepődnünk, vagy kellemetlenül érezni magunkat, amiért ebben a nagy hidegben nagyon kívánjuk az édes, meleg dolgokat. Az újévi nagy diéták és életmódváltások közepette nem árthat, ha időnként beiktatunk egy-egy csaló napot, és ilyenkor tökéletes ötlet lehet elkészíteni ezt a desszertet. Sőt, természetesen egy esti összebújós filmezést is fel lehet vele dobni a kandalló mellett.

olvass tovább

Így készíts otthon forralt bort!

  • 2016. december 23.

A forralt bor a tél és a karácsonyi vásárok kötelező kelléke. Ha otthon is szívesen elszürcsölgetnéd a képzeletbeli kandallód mellett, és a szupermarketekben kapható forralt bor fűszerkeverék nem elégíti ki az igényeidet, alább olvashatsz egy egyszerű, de nagyszerű receptet.

olvass tovább

Téli otthon - képekben

  • 2016. december 04.

Kandalló, puha szőnyeg és meghittség. Képzeletben mindannyian egy eldugott álomotthonba vágyunk az ünnepek idején. Képgalériánk elrepít kicsit minket, a nyugalom téli szigetére.

olvass tovább

Stílusos kandallók

  • 2016. november 12.

Lassan beköszönt a tél és eljönnek az igazi bevackolós napok. Ilyenkor legszívesebben egy kandalló mellé kuporodnánk, egész nap csak olvasgatnánk és beszélgetnénk a ropogó tűz mellett. Mutatunk ehhez egy kis inspirációt!

olvass tovább

Szerelmes szingli anya bébiszittert keres

A válás utáni önsegítés mind ugyanarról szól, építsd újjá magad, meglátod menni fog, erős vagy, egy igazi főnixmadár típus. Főnixmadár? Jelenleg inkább egy túzok, vagy inkább veréb, az is viharvert, megtépázott és szárnyaszegett. Az egyedülálló anya ezeket a negatív gondolatokat azonnal elhessegeti, és a lelkét sújtó természeti károk ellenére néha mégis sikerül jobban kinéznie, mint férjezett nőtársai, akik monogramos jegygyűrűvel az ujjukon, retusált fotókon mosolyognak az elektromos kandallópárkányon.

olvass tovább

Humánus faházak

  • 2013. december 25.

Ki ne szeretne egy karácsonyt vidéken a hegyek között eltölteni egy kellemes kis faházban? Ahol havas a táj, bent a kandallóban ropog a tűz, és meleg takarók között olvashatunk, vagy lazíthatunk a kádban...

olvass tovább

Elveszett városok atlasza

  • 2008. június 16.

Egy rendkívül izgalmas utazást kínál a kandalló mellől ez az igényes könyv. Ha valaki kézbe veszi, máris Indiana Jonesnak képzelheti magát...

olvass tovább