Jótékony tűzoltók szívdobogtató naptára

  • 2018. október 14.

1993 óta hagyományszerűen adománygyűjtő naptári projektet szerveznek az olyan jótékonysági szervezetek számára, mint a Children's Hospital Foundation. Ez idén sem maradt el. Most azonban a tűzoltókra került sor, akikről most már bizton tudjuk, hogy nem csak életeket mentenek, de női szíveket is hevesen megdobogtatnak. Érdemes lapozgatni!

olvass tovább

25 kreatív csináld magad adventi kalendárium

Te is alig várod a karácsonyt? Lassan már elérkezik a pillanat, amikor hivatalosan is elkezdhetjük számolni a napokat. December elsejétől már alig három hetünk lesz, hogy felkészüljünk a fenyőillatú, gyertyafényes, csilingelő ünnepre. Még mindig tisztán emlékszem rá, hogy mennyire imádtam gyermekkoromban az apró csokikockákat rejtő adventi naptár kis ablakocskáit nyitogatni, és örömmel nyugtáztam, hogy egyre kevesebbet kell aludnom karácsonyig.

olvass tovább

Nagy olimpiai divatkalendárium az elmúlt 100 évből

Augusztus 5-én, pénteken elkezdődnek a XXXI. nyári olimpiai játékok Rio de Janeiroban, Brazíliában, és egészen augusztus 21-ig izgulhatunk hazánk legtehetségesebb sportolóiért. Eme jeles alkalomból visszalapoztunk az időben több mint száz évet, és megmutatjuk, hogyan változott az olimpiai formaruha az elmúlt évszázadban. Kellemes időutazást mindenkinek:

olvass tovább

Nagy, tavaszi cipő kalendárka

  • 2016. március 29.

Múlt héten összegyűjtöttük nektek az összes lábbelit a kifutókról. De hogy hiányérzet ne maradjon, és mert mégiscsak ezt kívánja az időjárás, felelevenítettük, milyen cipőtrendeket hoztak nekünk a tervezők az őszi divathetek alkalmával. Tavaszi cipőkalendárium következik:

olvass tovább

Papír kalendáriumok

  • 2013. november 29.

Bizonyára sokat törted a fejed már te is azon, hogyan hozd ki a lehető legolcsóbban az idei évben felmerülő ünnepi költségeket. Ha igen, akkor neked szól ez a cikkünk, melyben olyan adventi kalendáriumokat mutatunk be, amikhez nem kell szinte semmit sem költened, hiszen akár újságpapírból, vagy kartonból is megvalósíthatod.

olvass tovább