Kulcsszó keresés /


Őszi körömtrendek

  • 2020. október 21.

Jócskán beköszöntött az ősz és ahogy a divat terén is a sötétebb színek a dominánsak, úgy a körmök tekintetében is az ősz színei lesznek jelen. Összeszedtük Nemes Fruzsina, kézápoló és műkörömépítő segítségével, hogy mik is lesznek a szezon kedvencei.

olvass tovább

2019-es minimalista és maximalista körömtrendek

  • 2019. január 21.

A szín és a design tekintetében ritkán hagyatkozunk a szabályokra vagy iránymutatásokra körmök tekintetében. Ugyanakkor hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem érdekelnek minket évről-évre a legújabb trendek és őrületek. Íme az idei év bohém körömtrendjei!

olvass tovább

Tavaszi körömtrendek - a lakkok szerelmeseinek

Ma már nemcsak a cipők, az újabb ruhakollekciók vagy frizurák trendjeit követjük nyomon évről évre. A körömfestés nagyobb divatját éli, mint valaha, így nem árt, ha ennek az alakulását is figyelemmel kísérjük. Szóval itt egy gyors körkép a 2016-os tavaszi körömtrendekből a lakkok szerelmeseinek!

olvass tovább

Őszi lakkajánló

  • 2014. október 10.

A lakk- és körömtrendeket szinte lehetetlen követni, évszakonként a legkülönbözőbb és igen szélsőséges irányvonalaival találkozhatunk. Segítségül összeállítottunk nektek egy válogatást az ősz legmenőbb színeiből és formáiból.

olvass tovább

Tavaszi lakkajánló

  • 2014. március 17.

A lakk- és körömtrendeket szinte lehetetlen követni, évszakonként a legkülönbözőbb és igen szélsőséges irányvonalaival találkozhatunk. Segítségül összeállítottunk nektek egy válogatást a tavasz legmenőbb színeiből és formáiból.

olvass tovább