Kulcsszó keresés /


TOP10: Őszi köröm trendek a föld színeivel

  • 2019. október 02.

Az ősz beköszöntével a körmeinken is szeretünk mélyebb tónusokat használni. Az ősz azonban egyet jelent a föld színeivel is, melyek mindig telitalálatok lehetnek ebben az évszakban. Így most elhoztunk néhány köröm ötletet ezekkel a csodás árnyalatokkal.

olvass tovább

Manikűr tippek: elegáns színek a közeledő őszre

Hamarosan beköszönt az ősz, így kénytelenek leszünk átrendezni a gardróbunkat, elővenni a kabátokat, és kicsit más színekhez nyúlni, mint eddig. Ez teljes mértékben így van a körömlakkok terén is, hiszen az őszi hangulathoz valahogy nem illenek a kanári sárga színek. Éppen ezért összegyűjtöttük, hogy milyen színű körömlakkokat érdemes viselni idén ősszel!

olvass tovább

10 trendi téli szín a körmeidre

A téli hidegben érdemes kiemelt figyelmet szentelni a bőrápolásnak, ezen belül pedig kifejezetten a kezünk védelmének, hiszen bőrünk ilyenkor könnyen kiszáradhat. Mindemellett természetesen körmeink megfelelő ápolása, és esztétikussá tétele is cél, és szerencsére rengeteg olyan színt találhatunk, amelyek illenek a szezon trendjeihez.

olvass tovább

Kóla színű nyári lakkok

  • 2014. június 17.

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

olvass tovább

Bombasztikus színek!

  • 2013. február 24.

Az OPI és a sokszoros platinalemezes szupersztár, Mariah Carey bemutatja új, limitált kiadású, forradalmi kollekcióját, a “Liquid Sand™” körömlakkokat

olvass tovább

Körömmatrica őrület

  • 2012. február 20.

Ha unod a körömlakkokat, a száradási időt, de mégis szeretnél valami extra és trendi mintát a körmödre, akkor a legjobb megoldás a körömmatrica (nail wrap). Egyszerű és egyedi.

olvass tovább

OPI Muppets kollekció

  • 2012. január 31.

Az amerikai OPI, professzionális körömlakkokkal és műköröm kiegészítőkkel foglalkozó cég időről időre szuper kollekciókkal áll elő: most a Szezám Utca sztárjai ihlették a színeket.

olvass tovább

Metált bírod? - Fémes körömlakkok

  • 2012. január 28.

Igaz, hogy várjuk a tavaszt, a fagyi és púder színeket, de addig is használjuk ki a metál lakkok adta lehetőségeket. Ellenállhatatlan feketék, kékek, zöldek, ezüstösek, aranyak, és hihetetlen de annál gyönyörűbb változataik.

olvass tovább

L.A. Makeup nagykövet fotózás

  • 2011. április 20.

Az L.A. Make up tavaszi sminktrendje fiatalos és színes! Az L.A. Make up tavaszi színeiben megtalálható a szivárvány minden árnyalata, legyen szó szemsminkről vagy éppen körömlakkokról. Tavaszi kínálatunkban megtalálható az elegáns visszafogott esti smink és annak erőteljesebb változata is, de készültek natúr, nyár esti hangulatot idéző make upok is.

olvass tovább