Kulcsszó keresés /


Top10: gyönyörű madaras motívumok a körmeidre

A tavasz egyet jelent a természet ébredezésével, amikor minden virágba és zöldbe borul, és reggelente már napsütésre és a madarak csicsergésére ébredhetünk. Éppen ezért a madaras motívumokat vettük alapul a tavasz ébredésének jegyében, és összegyűjtöttük a legszebb és legédesebb köröm minta ötleteket.

olvass tovább

Top10: romantikus minta ötletek a körmeidre

A tavaszi napsütéses, vidám, virágillatú napokhoz kétségtelenül illik egy kis romantika. Erről éppen annyira eszünkbe juthatnak a rózsa motívumok, mint Párizs, vagy a pasztell színek. Éppen azért a romantika jegyében gyűjtöttük össze ezúttal a legszebb köröm mintákat, amelyek bárki kedvencei lehetnek ebben a szeszélyes, azonban varázslatos évszakban.

olvass tovább

Top20: manikűr ötletek megrögzött karácsony-imádóknak

Jövő héten végre elérkezik az éve egyik legjobban várt, legszebb ünnepe, a karácsony. A lázas készülődés közepette nem árt a legapróbb részletekre is odafigyelni, például arra, hogy a manikűrünk is illik-e a csodás ünnepi hangulathoz. Most olyan mintákat gyűjtöttünk össze, amelyek között minden, már szeptember óta karácsonyi lázban égő meg fogja találni a tökéletes karácsonyi kedvencet.

olvass tovább

Top10: stílusos elegancia - csipke mintás manikűr ötletek

  • 2017. november 28.

A december egésze az ünnepi hangulatról szól, és mi az, ami jobban passzolhatna ehhez, mint az elegáns, visszafogott, mégis stílusos csipke. Ezúttal a manikűrünket érdemes szebbé és különlegesebbé varázsolni ezzel a mintával, így most következzenek galériába rendezve a kedvenceink.

olvass tovább