Kulcsszó keresés /


Őszi körömtrendek

  • 2020. október 21.

Jócskán beköszöntött az ősz és ahogy a divat terén is a sötétebb színek a dominánsak, úgy a körmök tekintetében is az ősz színei lesznek jelen. Összeszedtük Nemes Fruzsina, kézápoló és műkörömépítő segítségével, hogy mik is lesznek a szezon kedvencei.

olvass tovább

TOP10: Őszi köröm trendek a föld színeivel

  • 2019. október 02.

Az ősz beköszöntével a körmeinken is szeretünk mélyebb tónusokat használni. Az ősz azonban egyet jelent a föld színeivel is, melyek mindig telitalálatok lehetnek ebben az évszakban. Így most elhoztunk néhány köröm ötletet ezekkel a csodás árnyalatokkal.

olvass tovább

Top10: romantikus minta ötletek a körmeidre

A tavaszi napsütéses, vidám, virágillatú napokhoz kétségtelenül illik egy kis romantika. Erről éppen annyira eszünkbe juthatnak a rózsa motívumok, mint Párizs, vagy a pasztell színek. Éppen azért a romantika jegyében gyűjtöttük össze ezúttal a legszebb köröm mintákat, amelyek bárki kedvencei lehetnek ebben a szeszélyes, azonban varázslatos évszakban.

olvass tovább

5 stílusos manikűr tipp az őszi szezonra

  • 2017. október 22.

Hiába tart még az indiánnyár, hamarosan kénytelenek búcsút inteni neki, és igazán ráhangolódni az őszre. Ehhez nem csak a ruhatárunkat kell frissíteni, hanem a szépségápolási szereinket, például a körömlakkjainkat sem árt aktualizálni. Azért gyűjtöttünk most ötleteket, hogy egyszerűbb legyen eligazodni az őszi manikűr trendek között!

olvass tovább

Top20: minimál köröm minták a hétköznapokra

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy "a kevesebb néha több". Nem árt ezt szem előtt tartanunk, amikor az egyszerű hétköznapokra állítjuk össze outfitünket, készítjük el sminkünket, vagy amikor színeket és mintákat keresünk a körmeinkre. Ebben a szellemben összegyűjtöttünk 20 minimál stílust képviselő ötletet, melyek visszafogottak, és kifinomultak, így egyszerű, de csodás díszei lehetnek körmeinknek a mindennapokban.

olvass tovább