TOP10: Őszi köröm trendek a föld színeivel

  • 2019. október 02.

Az ősz beköszöntével a körmeinken is szeretünk mélyebb tónusokat használni. Az ősz azonban egyet jelent a föld színeivel is, melyek mindig telitalálatok lehetnek ebben az évszakban. Így most elhoztunk néhány köröm ötletet ezekkel a csodás árnyalatokkal.

olvass tovább

Top10: kifinomult pasztell és púder színű manikűr ötletek tavaszra

  • 2018. március 12.

A tavasz azt jelenti, hogy végre bátran viselhetünk színeket, különösen pasztell és púderes színeket. Nekünk a szezonban manikűr fronton is ezek lesznek a kedvenceink, ezért most a legszebb pasztell köröm ötletekről állítottunk össze egy galériát, amiben mindenki találhat kedvére valót, aki a kifinomult stílus kedvelője!

olvass tovább

Top15: tavasz inspirálta virágba borult köröm ötletek

Valószínűleg már az évszak legnagyobb rajongói is elég havat, jeget és hideget láttak egy időre, így már a legtöbben epekedve várjuk a tavaszt. Ilyenkor egy csapásra a ruhatárunk is sokkal színesebbé és mintásabbá szokott válni, azonban amíg ezzel várnunk kell még egy kicsit, nyugodtan elkezdhetjük a tavasz csalogatását gyönyörű pasztell színű, virágmintás körmökkel.

olvass tovább

Top15: gyönyörű köröm ötletek a báli szezonra

A februárral együtt megérkezett a báli szezon is, így itt a lehetőség, hogy felvehessük kedvenc koktélruhánkat, vagy esetleg újat vásárolhassunk. Mindemellett persze meg kell találni a tökéletes kiegészítőket, a mindehhez passzoló sminket, és semmi esetre sem feledkezhetünk meg a körmeinkről. Segítségképpen összegyűjtöttünk 15 manikűr ötletet, amelyek egészen biztosan bármilyen elegáns eseményhez, így egy bálhoz is tökéletesen passzolnak.

olvass tovább