Kulcsszó keresés /


Kezdd el még ma, és eddz rendszeresen!

  • 2015. március 16.

A téli hidegben nem tudtad rávenni magad a futásra? Mostantól nincs akadály előtted, hagyd, hogy kicsalogasson a közelgő kellemes tavaszi idő. Menj ki a szabadba és mozgasd át egyszerre az összes izomcsoportodat. A futás nemcsak a legjobb zsírégető edzés, de a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb mozgásforma is, csupán elkezdeni nehéz. Lehetsz kezdő, újrakezdő, vagy a maratonra készülő versenyző, legyen szó joggingról, sík vagy hegyi futásról, ez a legjobb kardió edzésforma. Hozd formába magad gyorsan és egyszerűen a friss levegőn!

olvass tovább

Vagány nők a rapszakmában

  • 2014. augusztus 06.

Még hogy jogging felső, ülepes nadrág meg dollárjeles aranyfukszok? Bár vannak, akik a klasszikus imidzs hívei, szerencsére ezek nélkül is lehet valaki igazi rapsztár. Sőt, még úgy is, hogy nő. És mondjuk szőke. A mocskos szájú rappercsajok már nem csak botrányaikkal, de vagány stílusukkal is igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Lássuk, manapság kik a legmenőbb hölgyek a szakmában!

olvass tovább

Eddz vízben az aqua-jogginggal!

  • 2009. december 20.

Az egyik legegészségesebb és legeredményesebb testformáló fitneszirányzat az aqua-jogging. A sport vízben űzhető, és minden korosztály számára elsajátítható mozgásforma, népszerűsége pedig, talán éppen ezért folyamatosan növekszik.

olvass tovább