Kulcsszó keresés /


10 dolog, amit nem tudtál a Grincsről

A Grincs karakterét Dr. Seuss álmodta meg még 1957-ben, és Jim Carrey volt az, aki a filmvásznon ragyogó alakításával egy pillanat alatt mindenki kedvencévé tette a karácsonnyal szemben igen szkeptikus zöld, szőrös főhőst. Mi magunk is meglepődtünk a tényen, hogy a film már 19 éves, így most 10 érdekességet hoztunk el vele kapcsolatban.

olvass tovább

Nem hiszek a reményben, a hit sokkal erősebb.- Idézetek Jim Carreytől

A kétszeres Golden Globe-díjas kanadai humorista és színész az egész világot megnevettette az Ace Ventura című filmben, de jó néhány drámai szerepben is kiválóan megállta a helyét. Jim Carrey humora, csak egy szelete annak, amivel az embereket felemelni képes. Gondolkodása, saját életútjának tapasztalata, sok ember számára inspiráló lehet. Ezekből állítottunk össze Nektek egy kis csemegét!

olvass tovább

Isten éltessen, Jim Carrey!

  • 2016. január 17.

Jim Carrey-t lehet szeretni vagy nem szeretni, egy azonban biztos: mindenki ismeri a nevét. A gumiarcú komikus vígjátékokban és drámai szerepekben egyaránt remekül helytáll. Gondolnád, hogy az Ace Ventura, A maszk, valamint a Dumb és Dumber sztárja már az 54. évét tapossa?

olvass tovább

26 sztár, akik a valóságban utálják egymást

  • 2016. január 06.

A listánkon szereplő sztárok alig bírták ki az adott film forgatási szüneteiben egymás társaságát. Na, meg azokat a kínos percekben, amikor például csókolózniuk kellett. 26 celebritás, akik szívből utálják egymást... Style összefoglalás:

olvass tovább

Seggberúgás helyett csak fenéken billentett

  • 2013. augusztus 21.

Mark Millar és John S. Romita 2008-as Kick-Ass című képregénye egyszerű, de égető kérdéssel tette próbára olvasóját: miért van az, hogy soha senki nem akart szuperhős lenni? A két alkotó jókora adag erőszakkal, hihetetlen karakterekkel és jópofa dumákkal adott ütős választ saját kérdésére.

olvass tovább