Kulcsszó keresés /


Style Tipp: még mindig a parfüm!

  • 2016. december 22.

Eljött hát a várva várt pillanat, már tényleg csak néhány nap, és indul az ajándékok bontogatása. Van még barátnő, aki kimaradt? És az ő barátjának is jól jönne egy ajándék ötlet? Válassz parfümöt mindkettőjüknek!

olvass tovább

70 brutál szép ruha

  • 2016. január 29.

A végére maradtak a kedvenceink. Gaultier, Zuhair Murad, na meg Sergeenko. A haute couture hét a legfenomenálisabb divatesemény. Alig várjuk már a bemutatókon készült videókat, majd arról is készítünk egy összeállítást. Addig is nézzétek meg a legszebb ruhakölteményeket, mert ez tényleg költészet!

olvass tovább

Naomi, a tavasztündér

  • 2015. február 03.

Jean Paul Gaultier kifutójára Naomi Campbell csempészte be a tavaszt a haute couture hét alkalmából. Az egész kollekció a mestertől megszokott decens vonalvezetést követi, idén pedig a párduc testű modell volt a show meglepetése. A teljes kollekciót a képre kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Conchita szupermodellek között a kifutón

  • 2014. július 14.

Jean Paul Gaultier mindig is híres volt megbotránkoztató show-elemeiről, ezért egyáltalán nem volt meglepő, hogy legfrissebb haute couture kollekciójának meglepetésmodellje Conchita Wurst lesz. Vitatkozni kár volna a szóban forgó jelenségen, mert a ruhaköltemények magukért beszélnek. Tekintsétek meg a teljes bemutatót!

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább

Gaultier a bőröd alá hatol!

  • 2013. május 15.

2013 nyarára a Jean Paul Gaultier illatok a Couture divat világából merítettek ihletet, a tetoválásból. Ezt a testművészetet kombinálva a divat kódjaival Jean Paul Gaultier ismét a tőle megszokott lázadással alkotta meg új termékeit.

olvass tovább

A Studio 54 krónikái

  • 2013. május 03.

Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Jean Paul Gaultier kalapács alá kerül. Vagyis az Andy Warhol szemüvegén keresztül kreált portréik, amelyek a legendás diszkókorszak legfényesebb helyszínén, a Studio 54-ben készültek.

olvass tovább

Gaultier Londonba megy

  • 2013. március 24.

Jean Paul Gaultier munkásságából Londonban készült kiállítás, bár mi szentül állítjuk, eme életműből lehetetlen a teljesség igényével bemutatót készíteni. Pályájának legzseniálisabb elemeiből próbáltunk lepárolni egy csöppnyi esszenciát, abszolute a teljesség igénye nélkül. Valódi harapnivaló a vasárnapi ebéd utánra.

olvass tovább

Valaki divatot tervez, valaki ruhát

  • 2013. március 07.

Gaultier neve egyet jelent nálunk az örök szerelemmel. Nem csupán ruhákat tervez, hanem divatot, és az - valljuk be - igen nagy különbség. Még akkor is ezt állítjuk, ha legújabb show-ja egy kicsit olyan, mintha kicsivel szabadabb kezet adott volna a gyakornokoknak.

olvass tovább