Kulcsszó keresés /


Jason Statham legjobb filmjei

Jason Statham brit színész 1967. július 26-án látta meg a napvilágot az Egyesült Királyságbeli Shirebrookban. Profi focistának készült, öt évig játszott a brit Nyelv iskola csapatában. Próbálkozott a búvárkodással, de végül a színjátszás mellett tette le a voksát. Legelső szerepét 1998-ban kapta, Guy Ritchie – A Ravasz, az Agy, és két füstölgő puskacső, című filmben, ahol Bacon szerepét kapta meg Vinnie Jones, és Nick Moran oldalán.

olvass tovább

Halálos iramban 7.

  • 2015. április 13.

Egy évvel a londoni események után folytatódik a Toretto család adrenalin dús élete. A nagysikerű film 7. része meghódította és megríkatta a világot. Egy hétvége alatt tarolt, a valaha volt legnézettebb áprilisi film lett, 147 millió dolláros nyitásáról pedig még maguk a film készítői sem mertek álmodni. A novemberben tragikusan elhunyt Paul Walker utolsó, de általa befejezetlen filmje, méltó emléket állít a fiatal színésznek.

olvass tovább

Mestergyilkos: mesterien ugyanaz

  • 2011. április 07.

Jason Statham típusú színészekre szokták mondani: karakterszínész. Azért csak a hasonlókra, mert a ravaszt meghúzni nem kell Hollywood-ig menni, elég mondjuk maximum Fort Knox-ig. Statham viszont volt olyan kitartó (a hadsereg pedig szerencsés), hogy megragadjon a filmvásznon, és évente legalább egy üdítően felejthető ökörséghez adja a nevét.

olvass tovább