Kulcsszó keresés /


A legstílusosabb 007-esek

  • 2023. november 05.

Minden színész, aki valaha magára öltötte a 007-es szerepét trendsetternek számított sármjával és eleganciájával. A maguk idejében különösen, de vizsgáljuk meg most a leghíresebb Mr. Bondokat aszerint, hogy mai szemmel mennyire számítanának stílusosnak.

olvass tovább

Annie-díjra jelölték a Ruben Brandt, a gyűjtőt

  • 2018. december 04.

Tegnap este hirdették ki a 46. Annie-díjakra jelölt produkciók listáját. A legjobb független animációs filmek jelöltjei között szerepel a Milorad Krstic rendezésében készült Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs film is, mely a James Bond-filmek hangulatát megidézve vezeti be a nézőt a művészet rejtett dimenzióiba. A film november 15-e óta nagy sikerrel fut a hazai mozikban. Az Annie-díjátadó ceremóniát február 2-án rendezik meg az UCLA Royce Hallban.

olvass tovább

Pierce Brosnan legjobb filmjei

  • 2017. május 16.

Pierce Brosnanről valószínűleg majdnem mindenkinek a James Bond filmek jutnak az eszébe, pedig számos vígjátékban is szerepelt, illetve drámákban nyújtott alakításokat is köszönhetünk neki, sőt már az énektudását is megcsillogtatta. Az ír származású színész a mai napon ünnepli 64. születésnapját, ebből az alkalomból pedig összegyűjtöttük legjobb filmjeit.

olvass tovább

A leghíresebb Bond-lányok akkor és most

  • 2016. július 21.

Az 1962-es Dr. No óta sokat változott a világ és a James Bond lányokkal is fordult egyet a föld. A filmek főcímdalait újrahallgatni pedig valóságos időutazás. Összegyűjtöttük a Bond-lányokat Ursula Andresstől Denise Richardsig, azaz egészen a kétezres évekig. Lássuk, ki mennyit változott azóta. Bónuszként mellékeltük a betétdalokat is. James Bond rajongóknak kötelező!

olvass tovább