Kulcsszó keresés /


A leköszönő first lady legszebb ruhái (és gondolatai) - Avagy Michelle Obama Rulez!

Michelle Obama az Egyesült Államok 46. first lady-je 2009. január 20-án lépett férje, Barack Obama oldalán hivatalba, és hamarosan leköszön tisztségéről. Mi emiatt és azért is, mert eleganciáját sokszor hasonlítják Jackie Kennedy vagy Barbara Bush stílusához elkészítettük stílusalbumát. Leginspirálóbb gondolatai miatt pedig mondhatnánk azt is akár, hogy Isten óvja a királynőt.

olvass tovább

18 fotó Jackie Kennedy időtlen eleganciájáról

  • 2015. július 31.

Bár a legendás first lady ártatlan imázsát utólagosan kétségbe vonták, viszont az továbbra is tagadhatatlan, hogy stílusa örökérvényű a mai napig. Jackie Kennedy ezen a héten lett volna 86 esztendős. Képgalériánkkal az ő emlékének tisztelgünk.

olvass tovább

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

  • 2014. október 21.

A híres divattervező 82 éves korában szenderült örök nyugalomra hosszas, 2006 óta tartó rákbetegsége után. De la Renta nagyívű pályája alatt a filmcsillagok mellett számos first lady-t is öltöztetett, például Jackie Kennedyt, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát. Klasszikus és elegáns stílusáról vált ismertté. Utódját éppen múlt héten nevezte ki divatháza élére. Mi most a kreációiból összeválogatott képgalériával búcsúzunk a mestertől.

olvass tovább

Az örök elegancia nagykövete

  • 2013. március 12.

Hubert Givenchy már régen nem tervez ruhát. Divatházát és cégét évekkel ezelőtt eladta, a Givenchy márkanevet is mások használhatják. Ő, aki negyven éven átöltöztette századunk meghatározó nőalakjait Audrey Hepburntől Jackie Kennedyig, ma a divatcirkusz őrületétől visszavonultan él, s most is azt vallja: nem kell feltétlenül vagyonokat áldoznunk arra, hogy legyen stílusunk.

olvass tovább

Kivételes ajándék kivételes hölgyeknek

  • 2013. március 07.

Az S.T. Dupont folyamatosan bizonyítja képességét, hogy kombinálni tudja a legendás kézművességet kétségbevonhatatlan modernizmussal annak érdekében, hogy a francia életmódba illeszkedő luxuskollekciókat állítson elő.

olvass tovább

Hamarosan könyvben is megjelenik Jacqueline Kennedy titka

  • 2011. szeptember 19.

Hamarosan könyvben is megjelenik Jackie Kennedy-nek az elnök halála után adott, eddig titokban tartott interjúja. A beszélgetésben First Lady a férjéhez fűződő viszonyáról és a hatvanas évek vezető politikusairól is beszél, de olyan titkokról is lerántja a fátylat, mint az, hogy neki is volt szeretője.

olvass tovább

A Pupa új kozmetikumai

  • 2011. március 16.

Egy stílus, melyet olyan divat-ikonok inspiráltak mint Grace Kelly, Audrey Hepburn és Jackie Kennedy, kicsit másképp, kicsit modernizálva kerül megújításra a Pupa kozmetikumaival, mely biztosan hatással lesz minden nő nőiesség utáni vágyára.

olvass tovább