Kulcsszó keresés /


Top10: Jack Nicholson legjobb filmjei

Bátran ki merjük jelenteni, hogy Jack Nicholson korunk egyik legjobb színésze, nem véletlenül három Oscar és hét Golden Globe- díj tulajdonosa. 2013-ban sajnos bejelentette, hogy végleg visszavonul a színészettől, ugyanis úgy ítélte meg, hogy memóriaromlása miatt egyre nehezebben tudja szövegeit megtanulni. Ennek ellenére szerencsére számos fantasztikus alakítással örvendeztetett meg minket, melyek közül össze is gyűjtöttük a tíz legjobbat 83. születésnapja alkalmából!

olvass tovább

Anyák bakancslistája

  • 2016. szeptember 02.

2007-ben lett szállóige a fogalom: BAKANCSLISTA, Rob Reiner és Justin Zackham vígjátékának bemutatója után. A film olyan hatalmas nemzetközi sikert aratott –, részben a két zseniális főszereplő (Jack Nicholson és Morgan Freeman) alakításának köszönhetően, részben a film csodálatos, lélekemelő témája miatt – hogy már senki nem tudja és nem is érdekel senkit, hogy ez a kifejezés létezett-e a film előtt, honnan származik.

olvass tovább

Az Addams Family Morticiája - Anjelica Houston 65 éves

Anjelica Houston, a boszorkányos tehetségű (és kinézetű), amerikai színésznő Leginkább az Addams Family - A galád család című feketekomédiából ismert. Pedig bizony Oscar-díjat és Golden Globe-ot is nyert, és naná, hogy nem Morticia Addams megformálásért vihette haza az arany színű szobrokat. Stílusa az életben sem áll messze a fekete özvegy attitűdtől, nem mellesleg pedig ő az a nő, aki az örök nyughatatlan Jack Nicholson szívét a leghosszabb időre elrabolta. Íme Anjelica Houston stílusalbuma:

olvass tovább

Bakancslista - Mit ne hagyj ki a új évben

  • 2016. január 01.

A Bakancslista című zseniális filmben, a haldokló Jack Nicholson és Morgan Freeman megfogadják, hogy életük utolsó szakaszában minden olyan dolgot megtesznek, amiről addig csak álmodoztak. Azonban nem kell ennyire drasztikus dolgokra gondolnunk, egyszerűen csak lépjünk egy nagyot és fogadjuk meg, hogy idén megtesszük, amiről tavaly még csak álmodoztunk. Mi is összeírtuk mi az, amit feltétlenül ki kell próbálni 2016-ban.

olvass tovább

Sztárok egymás bőrében

  • 2012. április 08.

Vannak olyan ikonikus karakterek, akiket a filmipar újra és újra életre kelt. Elég ha csak a szuperhősökre gondolunk, Batmanre vagy Supermanre, persze ha egy film nagyon-nagyon jól sikerül, esetleg kultfilmmé növi ki magát, akkor 10-20-30 év múlva mindenképpen várható egy „remake”. Ha rossz szóviccel szeretnénk élni akkor ez vagy remek vagy marad egy „Zs” kategóriás „remake”.

olvass tovább