Kulcsszó keresés /


Mit árul el a tenyered

A tenyered vonalai megmutatják neked, hogy milyen események fognak bekövetkezni a közeljövőben az életedben. Van, aki hisz benne, van, aki butaságnak tartja, de mégis nagyon sokan jósoltatnak a tenyerükből, hogy megtudják, mi fog történni velük a jövőben.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 8.

  • 2014. szeptember 08.

A mai napon fejtsd meg, találd meg melyek a legvadabb álmaid, és kezd el elhinni, hogy megélheted. Ma meditáció, jóslás, ezoterikus foglalkozások. Napi megerősítés: mindenem megvan ahhoz, hogy valóra váltsam a legvadabb álmom.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 24.

  • 2014. január 24.

A mai naptól kezdve teremtsd meg egy új világlátás lehetőségét. Ma teremts ezoterikus programokra lehetőséget, jóslás, varázslás. Napi megerősítés: kitágítom látókörömet, határaimat, ráhangolódom a megoldásokra.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 30.

  • 2013. november 30.

A mai napon tanulj és előnyt nyerhetsz az egyes előnyökből. Ma a varázslások, jóslások napja, menj ezoterikus programokra. Napi megerősítés: minden változás, csak jobbat hoz számomra, nyitott vagyok a jóra.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 21.

  • 2013. augusztus 21.

A mai napon amit csak lehet Újíts meg életedbe, nagyon bízz a Jóban és a haladást válaszd. A mai nap a meditációk, elmélyülések, jövőjóslásnak a napja. Hangolódj rá az Univerzum és életed üzeneteire . Napi megerősítés:Kitárom a lehetőségek kapuját és Tudatosan teremtem a jövőm.

olvass tovább

Sors, Isten, halandók

  • 2013. június 07.

„Ne olvass zöldségeket olyan szerelmesekről, akik nem lehetnek együtt, mert az élet rossz időben sodorta őket össze! Méghogy rosszidőben! Talán esett kint az eső? Vagy fújt a szél? Na látod, nem is volt ott semmiféle vihar. Csak te vagy hajlamos kicifrázni. Meg zagyválsz itt nekem a karmáról és a buta csillagjegyekről, mintha minden azon múlna. Hogyisne! Tán Isten számolja odafenn a csillagok állását, úgy taktikáz?”

olvass tovább

Mit hoz 2012 a szerelemben?

  • 2012. január 01.

A 2012-es év romantikus, örömteli és érzelmes esztendő lesz sok csillagjegy szülötte számára. Persze aki igazi próféciára szomjazik, annak érdemes személyes horoszkópot készíttetnie.

olvass tovább

A régi idők érdekes szilveszteri hagyományai

  • 2011. december 30.

Az 1939-ban megjelent „Adatok a téli néphagyományok ismertetéséhez” cím könyv Erdély szilveszteri és újévi népszokásait is bemutatja. Érdekes, hogy a különböző falvak mennyire eltérő módon ünnepelték meg az év fordulóját: akadt, ahol semmilyen különösebb szokásról nem számolt be a néprajzkutató, máshol hagyományok egész sorát jegyezte le. Számba vettük a fontosabb tradíciókat.

olvass tovább