Kulcsszó keresés /


A gondtalan autózás nagykövete lett Németh Kristóf... mert az autó bizalmi kérdés

  • 2018. október 08.

Németh Kristófot, az Urániában működő Fórum Színház igazgatóját valószínűleg még mindig a Barátok közt Kertész Gézájaként azonosítják a legtöbben. A sok filmes és színházi szerep eljátszása mellett 6 évig a Gödöllői Művészetek Házát, 4 évig pedig a Játékszínt vezette, ám mára a saját színházát tartja szakmailag a legfontosabbnak. A színész-rendező amellett, hogy komoly üzletember lett, örömmel vállalt szerepet a TV2 A legbátrabb páros című kaland-realityjében és a Korhatáros szerelem című sorozatban is. A Duna Autó Zrt. „Nekünk az autó bizalmi kérdés” kampányának arcaként azokhoz szeretne szólni, akiknek munkájához – hozzá hasonlóan – alapfeltétel a megbízható gépjármű. A gondtalan vezetés ugyanis nem extrafelszereltség!

olvass tovább

Nem szereti a feltünősködést! - Beszélgetés Nagy Sándorral

  • 2014. szeptember 29.

Nagy Sándor színész, énekes, a Madách Színház és a Játékszín tagja. A nagyközönség előtt az Adagioval vált ismertté, mi azonban arra voltunk kíváncsiak, hogy mi történt azóta, illetve mennyire nehéz az övéhez hasonló nagy karriert befutni Fényeslitkéről, és hogyan lehet embernek maradni ezen az úton.

olvass tovább

Nyolc nő - egy eset

  • 2013. december 23.

Nyolc veszélyes nőt zárt össze az ítéletidő egy vidéki kúriában, valahol Franciaországban. A nyolc nőnek valamilyen módon köze van egymáshoz. Anyák, lányok, testvérek, unokák, nagynénik, szeretők, sógornők vagy cselédek. Egy biztos, mindnyájuknak van titkolnivalója.

olvass tovább