Kulcsszó keresés /


47 fotó a ma 47 éves Jennifer Lopez lehengerlő stílusáról

Bármennyire is hihetetlen, de az isteni Jennifer Lopez, a bombasztikus kinézetű J Lo ma ünnepli 47. születésnapját. A Jenny from the block című számmal robbant be a köztudatba, és nemcsak zenei karrierje tiszteletreméltó, hanem a színészi pályán is megállja a helyét. A 'lány a gettóból' imázs rég halott. Idézzük fel legemlékezetesebb stíluspillanatait a nagyszerű énekesnőnek. Isten éltessen Jennifer!

olvass tovább

Megújított ígéretek mit sem érnek

  • 2013. augusztus 09.

Híresek és gazdagok. Természetesen az esküvőt is hatalmas ünnepként szeretnék megtartani, bármennyibe is kerüljön. S hogyan lehet romantikusan megünnepelni a házassági évfordulót? Újabb esküvővel, a legkülönbözőbb helyszíneken! Bizony, bizony, a sztárok újraházasodnak néha azzal a személlyel, akivel egyszer már létrehozták a frigyet, s azóta is boldogan élnek együtt, vagy nem. Mindenesetre a házasságuk idején jónak látták újra és újra megújították a fogadalmukat. Most pedig jöjjön hét sztár, hét különböző újraesküvője!

olvass tovább

Öt első randi, amikor tanácsos felhúzni a nyúlcipőt

  • 2013. április 25.

Menekülj! – szólal meg fejedben a vészcsengő, miközben reménybeli új lovagod ott ül veled szemben az első randevún. Ismerős érzés? Nos, ahelyett, hogy maradnál, netán új találkát beszélnél meg a pasassal, jobb, ha hallgatsz az ösztöneidre. Íme, néhány férfitípus, aki belépőjével azt sugallja: nem éppen ő álmaid hercege.

olvass tovább