Kulcsszó keresés /


Az idődet pazarlókkal nem jutsz előre

Ők az idődet pazarlók. Akikkel megrekedsz, stagnálsz, akik életed természetes menetének élő, lélegző akadályai. Ők azok, akik megmagyarázzák, hogy miért jó egy helyben topogni az effajta emberi kapcsolat leült iszapjában. Még vissza is húznak, maradj még, hová sietsz, időtök végtelen. Eleinte éreztél némi késztetést a fejlődésre. Láttál magad előtt színeket, fényeket, beleképzelted kettőtöket élethelyzetekbe. Láttad magatokat különböző szerepekben, fantaziáltál, láttad magad előtt közös életetek fontos állomásait, mérföldköveit. Azokat, amelyeket majd lefényképez a szemed és örökre a szívedbe zársz.

olvass tovább

Az idődet pazarlók

  • 2015. március 29.

Ők az idődet pazarlók. Akikkel nem haladsz előre, akik életed természetes menetének élő, lélegző akadályai. Ők azok, akik megmagyarázzák, hogy miért jó egy helyben topogni az effajta emberi kapcsolat leült iszapjában. Még vissza is húznak, maradj még, hová sietsz, időtök végtelen. Eleinte éreztél némi késztetést a fejlődésre. Láttál magad előtt színeket, fényeket, beleképzelted kettőtöket élethelyzetekbe. Láttad magatokat különböző szerepekben, fantaziáltál, láttad magad előtt közös életetek fontos állomásait, mérföldköveit. Azokat, amelyeket majd lefényképez a szemed és örökre a szívedbe zársz.

olvass tovább

A Holt-tenger kincsei

  • 2012. március 09.

Létezik egy különleges tenger Izraelben, amely csak nevében az, valójában egy tóról beszélünk. Vizének sótartalma tízszer magasabb, mint a bolygó bármely tengerének.

olvass tovább

Tiszavirág

  • 2011. június 14.

Tiszavirág (Polingenia longicauda) szárítkozik vedlés után a Tiszán, Tiszasziget és az országhatár között. A kérészek rendjébe tartozó rovar lárvája három éven át fejlődik az iszapban, majd vedlés után csupán néhány órát él, párosodik és elpusztul. Színpompás nászuk csodálatos látványosság minden évben.

olvass tovább