Kulcsszó keresés /


A 10 leghatékonyabb irodai nyújtógyakorlat, hogy felpezsdítsd a dolgos hétköznapokat

Ha naponta legalább 8 órát görnyedsz egy helyben a számítógép előtt, akkor már bizonyára te is panaszkodtál erős váll-, hát- és nyakfájásra. Nem is beszélve az autóban, a metrón, a buszon, a kávézóban való, a TV előtti és a könyvet olvasó ücsörgésről. Az emberi test mozgás nélkül szenvedésre van ítélve, és ha minden körülmények között fittek és frissek szeretnénk maradni, nem elég a heti néhány aerobic óra. Éppen ezért összegyűjtöttük nektek 10 egyszerű, de nagyszerű nyújtógyakorlatot, amelyeket már holnap ki kell próbálnotok az irodában.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 16

  • 2012. július 16.

Ma el kell rendezned az ellentétes érzéseidet és stabilnak kell maradnod. Ma intézz ügyeket, irodai munkákat. Napi megerősítés: Kitartok elveim mellet és a legjobbat várom el az Univerzumtól.

olvass tovább

Tévedésből született világsiker

  • 2011. október 16.

Túlzás nélkül állíthatjuk, a '80-as években az irodai munka forradalmasítja egy aprócska találmány: az öntapadós cédula. Az irodisták, műegyetemisták és bölcsészek napi munkaeszköze egyszerű, könnyen kezelhető, ráadásul mellékhatások tekintetében is igen előnyös, hiszen nem, vagy csak alig hagy nyomott.

olvass tovább