Kulcsszó keresés /


Burberry kids

  • 2013. augusztus 17.

A legendás kockás minta nem csak a mi kedvencünk, hanem a gyerekeké is. Tekintsétek meg a Burberry édes apróságokra tervezett kollekcióját!

olvass tovább

Stylist stílusosan

  • 2013. augusztus 10.

Mára igen közkedvelt szakma lett a stylist, ám sokan nem is sejtik, hogy valójában mi rejlik mögötte. Egy megfoghatatlan valami, ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik! A felszínes világ mögött nagyon sok munka van és olyan emberi tulajdonságokkal kell rendelkezni, amiket nehéz megtanulni, inkább vele kell születni, ilyen például a stílusérzék is.

olvass tovább

A Vogue-os anyukák

  • 2013. augusztus 02.

Anya, csak egy van! Reméljük a híres celebrity-k is így gondolják és szakítanak elég energiát gyermekükre, hiszen röpül az idő és észre sem veszik, hogy már fel is nőttek dédelgetett kicsinyeik! Kedvenc színésznőink, énekesnőink, modelljeink vagy rock sztárunk életében is eljön a pillanat, amikor családot alapítanak, ám nem minden híresség teregeti ki a mindennapjait az újságok címlapjára. A VOGUE magazin előszeretettel készít olyan fotósorozatokat, amelyekben egy picit másképp láthatjuk az áhítatott példaképünket, méghozzá anyaszerepben.

olvass tovább

Top 5 szexi anyuka bikiniben

  • 2013. július 25.

Cellulitisz? Logó fenék? Megereszkedett mellek? Az emberek szeretik a pletykákat és azt is ha kiderül, hogy valamelyik világhírű celeb nincs bomba formában. A mai grafikai eszközöknek köszönhetően már mindenki szép lehet a fotókon, ám az „igazi életben” sok-sok lesifotós várja a hírességeket, hogy lencsevégre kaphassák őket a legkülönfélébb helyszíneken és pózokban!

olvass tovább

Hozd formába a tested és a lelked

  • 2013. július 16.

Rengeteg női magazin és portál foglalkozik különböző diétákkal és méregtelenítő kúrákkal, amikkel nincs is baj, DE nem szabad elfelejtenünk, hogy a táplálkozás mellett a testmozgásnak is ugyanolyan fontos jelentősége van az egészséges életmód megőrzésében, arról nem beszélve, hogy a közérzetünket is javítja!

olvass tovább