Kulcsszó keresés /


Szépségápolás otthon

  • 2014. szeptember 29.

Az embert ősidők óta foglalkoztatja a test és az arc szépítése, az öregedés jeleinek palástolása, a bőr és a haj ápolása, díszítése. Bizonyítják ezt a több ezer éves barlangrajzok, a különféle ásatások során előkerült festékes tégelyek, illatszeres edények és egyéb értékes leletek. A szépség iránti fogékonyság tehát egyidős az emberiséggel.

olvass tovább

Válassz parfümöt tudatosan!

  • 2014. szeptember 01.

Hogy mi a különbség az EDC, az EDT és az EDP között? Jó tudni, hiszen árbeli különbségük is van, nem beszélve az illat tartósságáról a bőrön. Az illatszerek olyan illóolaj keverékek, amelyet tömény, nagy tisztaságú alkoholban oldanak fel. Az illat töménysége, ereje, az olaj-alkohol aránya különbözhet.

olvass tovább

Érzéki szerelem

  • 2013. január 02.

Olyan, mintha szerelmet vallana minden reggel, mintha friss virágszirmokkal cirógatná meg a nyakam és elvinne egy színes utazásra.

olvass tovább

Prada Candy

  • 2011. szeptember 04.

A Prada Candy Nőies. A Prada Candy azonnal magával ragad – tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy elrepít minket egy merész világba, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás.

olvass tovább

Nomad

  • 2010. november 11.

Odin a vikingek vakmerő, vad istene, a Háború és a Halál mellett a Költészeté is. Az első, férfiakat megcélzó Odin butik 2004-ben nyílt Manhattan-ben, és a márkáé ma az egyik legbefolyásosabb New York-i lifestyle butikhálózat. Négy vadonatúj signature illatuk a brand image-éhez hű, éjsötét, erőteljes, masszív, de hangsúlyozottan unisex, nők által is viselhető koncepció.

olvass tovább