Kulcsszó keresés /


Őszintén szólva - kép/hang/szó a Kieselbach Galériában

  • 2015. augusztus 06.

Augusztus 7-én egy páratlan gyűjtemény mellett az irodalom és a zene is középpontba kerül a Kieselbach Galériában. A hazai képzőművészet remekművei vajon miként ihletik meg irodalmunk kiemelkedő alakjait és egy kiváló zenészt? Szóval, hanggal hogyan reagálnak a képre alkotóink?

olvass tovább

Költemény Valentin napra

  • 2011. február 11.

A divat sokszor nem a viselhetőségről szól, hanem a művészetről, alkotásról. A műremek megalkotóit, a stylistot, a ruha tervezőjét, a fodrászt, sminkest és nem utolsósorban a fotóst a legkülönbözőbb események, emberek, vagy neves napok ihletik meg, legyen az akár a Valentin nap.

olvass tovább

S. Hegyi Lucia ihletői, a vadonatúj Volvo V70 és XC70

  • 2008. január 27.

Budapest, január 24. Bemutatkozott S. Hegyi Lucia „Észak Legendái” kollekciója, melynek ihletői az új Volvo V70-es és az XC70-es modellek voltak. A V70-es és XC70-es modellekkel tökéletes összhangban S. Hegyi Lucia új kollekciója is az egyszerű és letisztult formákra épít, az anyag tiszteletére és a minden részletben megmutatkozó igényességre – megfűszerezve mindezt olyan különös, a természet formáiból merített díszítőmotívumokkal, amelyek az északi erdő varázslatos világát idézik meg.

olvass tovább