Kulcsszó keresés /


Szépkorúan, méltóságteljesen

Eljárt az idő felettem - megőszültem, görnyedtebb lettem, ráncok tarkítják a testem – de kincsekkel teli a szívem. Sok mindent láttam, sok mindent megéltem, egyre csak teljesebbé váltam. Bölcs talán azért vagyok, mert jártam már arra, amerre te jársz most.

olvass tovább

A stílus nem kor kérdése

  • 2016. február 27.

Sokan úgy gondolják, hogy a szépség elmúlik, és a kor előrehaladtával vissza kell fognia magát az embereknek az öltözködésben. Nézzünk pár képet a nagyvilágból, ami megcáfolja ezen állításokat. Mit gondoltok, ti milyen nők lesztek időskorotokban?

olvass tovább

Miért egészséges a forró csoki?

  • 2016. január 10.

A forró csoki a tél legkedveltebb itala, és amellett, hogy isteni finom, átmelegít, még egészséges is. A csokoládé tele van antioxidánssal, melynek köszönhetően segít megelőzni a különféle szívelégtelenségeket, vagy az időskori makuláris degenerációt. Meggátolja a korai öregedést, és még a rák kialakulása ellen is hatékonyan veszi fel a harcot, hiszen segíti a szabadgyökök leküzdését a szervezetben. Akár hiszed, akár nem, egy bögre forró csoki, még egészségesebb is lehet, mint néhány kocka étcsoki magában.

olvass tovább

„Még látni akarom az unokám esküvőjét!”

  • 2015. december 28.

Amikor egy szerettünk vagy talán a legfontosabb ember az életünkben a szellemi hanyatlás első jeleit mutatja, tisztában lehetünk vele, hogy a lejtőn sajnos már nemigen van megállás. Vagy mégis? Egyes kutató-orvosok szerint remény még ilyenkor is van: a folyamaton jelentős mértékben lassíthatunk és a beteg állapotában is javulást érhetünk el. Az időskori demenciával kapcsolatos kérdéskört szakértőnkkel, Dr. Bezzegh Attila laboratóriumi szakorvossal jártuk körül.

olvass tovább

DECUBAL – a száraz bőr helyett

  • 2011. október 01.

A száraz bőr hidratálása a kisgyermekektől az időskorúakig mindennapos bőrápolást igényel. A kipirosodásra, ekcémára hajlamos, pszoriázisos (pikkelysömörös) bőr lipidpótlása pedig egészen egyszerűen elengedhetetlen.

olvass tovább