Kulcsszó keresés /


„Nem félek a haláltól, csak nem akarok ott lenni, amikor megtörténik.”- idézetek WoodyAllen-től

Woody Allen napjaink egyik legikonikusabb rendezője, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint az Annie Hall, a Vicky Cristina Barcelona vagy az Éjfélkor Párizsban. A New York-ot imádó és istenítő, kissé különc férfi összetéveszthetetlen stílusú filmjei mellett frappáns és lehengerlő humorérzékéről is ismert, így most tőle hoztunk tíz idézetet, ami biztosan fel fogja dobni mindenki napját!

olvass tovább

Humor, és rövid távú memória! Ez lenne a boldog párkapcsolat titka?

Egyik válóperes ügyvéd barátnőm szerint a hosszan tartó, jól működő házasság titka a rövid távú emlékezet és a kiváló humorérzék. Minden felnőtt emberi kapcsolat kockázatokat rejt, a házasságról nem is beszélve. A házasság sokak számára örökös panaszkodás, ökölbe szorult aggyal történő megfelelési kényszer, pszichoszomatikus tünetek, magas vérnyomás, keringési betegségek, légszomj, szexuális problémák, elhidegülés, végül a teljes adaptálódás szomorú beletörődéssel vegyítve. Elnézést a borúlátó, utópisztikus, és túlságosan tragikus kapcsolati jövőképért, melyet felvázoltam, de nem véletlenül tettem.

olvass tovább

A hét 9 legjobb aranyköpése 10/27

  • 2014. október 27.

Kedvenc celebjeink az elmúlt héten sem voltak restek, postoltak, kommenteltek, tweeteltek, nyilatkoztak, de humorérzéküket sosem hagyták otthon. Összegyűjtöttük a hét legviccesebb aranyköpését a hírességek szájából.

olvass tovább

A legbizarrabb új kiegészítőtrendek

  • 2013. november 30.

Mert persze borzasztó nehéz újat kitalálni, az meg még nehezebb, hogy valami őrültségből csináljanak világméretű trendet, de hála istennek a legnagyobb tervezők is rengeteg humorérzékkel vannak megáldva, szóval bátran választhatunk bolondos kiegészítőket.

olvass tovább