Kulcsszó keresés /


Horrorfilmek, melyek annyira kikészítették a nézőket, hogy valóban következményekkel jártak

  • 2023. augusztus 15.

Mindannyiunk életében van olyan horrorfilm, ami sokáig kísértett miután megnéztük. Valahol ez normális, hiszen ez a célja az ilyen kategóriájú filmeknek. Azonban akár hiszed, akár nem, néhány horrorfilmet valójában azzal vádoltak, hogy olyan dolgokra kényszerítettek embereket, amelyeket máskor soha nem tettek volna meg, vagy olyan dolgokat tapasztaltak, melyeket korábban biztosan nem.

olvass tovább

Mielőtt megismertelek

Valahogy elfelejtjük értékelni az egyszerű történeteket, hamar rásütjük mindenre, hogy butuska, nyálas, és ezerszer lerágott csont. De várhatunk -e többet a vámpíros, és horror filmeken szocializálódott generációtól? Manapság az is fura, ha egy film túl csendes, ha kevés benne a halálsikoly, ha mellőzi az erőszakot, az alpári párbeszédeket, és a démoni erőket, ha mentes mindennemű aberrációtól, és ha nem túl erőszakosan feszeget társadalmi kérdéseket.

olvass tovább

A világ legfélelmetesebb helyei

  • 2016. március 24.

Az alább felsorolt helyszínek közül akár csak egy is elegendő lenne a legborzalmasabb horror filmek terepének, de így együtt mindent visznek: legyen szó elhagyatott, falanszter hangulatú városokról, a Föld sebhelyeiről, szellem járta fogadóról, üres tekintetű ijesztő játékbabákkal, vagy oszló hullákkal tarkított erdőkről vagy épp a Pokol kapujáról... borzongjunk együtt.

olvass tovább