Kulcsszó keresés /


A Golden Globe Jézuskája

Mint minden évben, idén is ajándékok tömege várja a Golden Globe nyerteseket a Beverly Hiltonban január 7-én délután. Persze, ne úgy képzelje az olvasó, hogy megérkeznek a sztárok a vörös szőnyegre, és a kezükbe nyomják a Mikulás-zsákot. A sok-sok értékes cucc valamelyik lakosztályban várja az asszisztenst/sofőrt/PR-ost, aki a dedikált liften leviszi a holmikat a garázsba, a sztár majd otthon kigyönyörködheti magát a rengeteg szép holmiban és válogathat a nyaralóhelyek és az utazási módok között.

olvass tovább

Stílusiskola: 10 katasztrofális outfit Paris Hilton-tól

A leginkább örökösnőként aposztrofált Paris Hilton rózsaszín-imádatával, kisállat gyűjteményével illetve botrányaival hívta fel magára kezdetben az emberek figyelmét, manapság DJ-ként járja a világot, az első sorban ül a legtöbb divatbemutatón, illetve tavaly attól volt hangos a sajtó, hogy egy hatalmas gyémánttal kérte meg pasija a kezét - akivel azóta szakítottak is. Most az ő legborzasztóbb szettjeit vettük szemügyre! A legtöbb a 2000-es évekből származik (és akkoriban talán valamennyire még trendik is voltak)!

olvass tovább

HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

  • 2018. október 16.

Vissza a gyökerekhez . Ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztató elektronikai és vele együtt az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

olvass tovább

Nevettetni akar a Ghigo Style

  • 2014. július 09.

Egy fiatal édesanya, számtalan jópofa póló és párna, megannyi terv. A márka célja, hogy nevessünk. Ahogy megnézzük a Ghigo Style kollekciójának egyes darabjait, rájövünk, hogy ez sikerült neki.

olvass tovább

Paris Hilton: Örihari

  • 2013. április 11.

Ha a huszadik század a zsenialitás százada volt, akkor a huszonegyedik az ostobaságé lesz. Legalábbis ez idáig minden jel erre mutat. Elég csak jóhiszeműen bekapcsolni a televíziót, esetleg fellapozni egy pongyolább könyvet vagy újságot, máris dől a hülyeség. Az pedig, hogy a csillagos égig magasztalt, sehonnai celebritások egy észrevétlen pillanat alatt ellepték a bolygót, maga a döbbenet. (Itt a celeb szót a fogalom legrosszabb értelmében használjuk.)

olvass tovább

Lépj félre Louis-val a Hiltonban

  • 2013. március 12.

Fülledt párizsi romantika, csipkés selyemkombiné és nerc. Egy feledhetetlen légyott elengedhetetlen kellékei a szerelem városában, a legendás monogram halovány sziluettjével a dobbanó szívünk felett.

olvass tovább