Kulcsszó keresés /


Hogyan fehérítsd a fogaidat természetes módon

  • 2018. január 09.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

A természetes egyensúly védelme

  • 2016. június 18.

Testünk azon a területeit is ápolnunk kell, melyeket nem teszünk közszemlére. Ezzel nem csupán az általános jó közérzetet biztosítjuk magunk számára, hanem az esetleges egészségügyi komplikációkat is megelőzhetjük. Speciális higiénia nőknek.

olvass tovább

Sziget-A szervezők teltházra készülnek

  • 2016. április 22.

Idén – a régi időket idézve – újra szerdától szerdáig tart a Sziget, azonban ugyanúgy Mínusz egy és Nulladik nappal felvezetve az öt teljes fesztiválnapot, mint az előző pár évben. Bár tavaly csúcsra járatták a hangulatot, idén a szervezők megpróbálják még magasabbra tenni a lécet. A nagy érdeklődésre számító eseményen még nagyobb hangsúlyt helyeznek a környezettudatosságra, a higiéniára, a látványra és a szolgáltatások minőségére. Magyarország első számú turisztikai attrakcióján megerősített intézkedésekkel készülnek, hogy garantálhassák a világ minden tájáról idesereglő látogatók biztonságát. Kezdés augusztus 10-én.

olvass tovább

Baktériumfogók az otthonodban

  • 2015. május 29.

Melyek azok a tárgyak, amik a leginkább vonzzák a baktériumokat az otthonodban? Most elsőre biztosan a fürdőszoba képe ugrott be, pedig meg fogsz lepődni az alábbi cikket olvasva, és esélyes, hogy azonnal nekiugrasz a tavaszi nagytakarításnak.

olvass tovább

A gondos szájápolás

  • 2015. március 27.

Az MFE és az Orbit a Szájápolás Világnapja alkalmából jelentette be tavaly indított szájhigiéniai oktató kampányának folytatását. Bár a tavalyi kampány minden tekintetben sikeresnek bizonyult, továbbra is szükség van a magyar lakosság ismereteinek bővítésére a gondos szájápolás területén, összegezték a kampány szervezői. Ezért az idei évben regionális kutatással és lokális aktivitásokkal szélesítik ki a kampányt.

olvass tovább

Ezen rágódunk

  • 2014. december 11.

Míg évekkel ezelőtt az ördögtől valónak gondolták sokan a rágózást, addig mára – a termékek fejlődésével és a folyamatos edukációval – már a fogorvosok által is elfogadottá, sőt ajánlottá vált. A rágózás nem csak önbizalmunkra, hanem szájhigiéniánkra, nyálunk termelődésére és az éhségérzet elűzésére is kiváló hatásokkal bír, éppen ezért fogyasztásuk különösen ajánlott. Csak egy aranyszabályt kell megjegyeznünk: ha már rágunk, cukormentes rágógumival tegyük azt!

olvass tovább

Tanácsok a nyári fertőzések megelőzéséhez

  • 2014. augusztus 09.

Gyomorrontás, hasfájás, hasmenés, hányás – a gyomor- és bélrendszeri fertőzések tünetei sokszor a higiéniás szabályok betartásával megelőzhetőek lennének. Mit tegyünk, hogy a nyári melegben az étkezések kellemetlen mellékhatásait elkerüljük?

olvass tovább