Kulcsszó keresés /


10 hollywoodi színésznő, aki bebizonyította, hogy az öregedés a nőknek is ugyanannyira jól áll, mint a férfiaknak

  • 2017. március 30.

Ezek a színésznők egytől-egyig mind csodálatosak, tehetségesek és nem utolsósorban gyönyörűek. A testüket és a korukat pedig úgy viselik, mint egy nemes kelmét, amit nem tud akármilyen bakfis hordani. Íme tíz csodálatraméltó színésznő, akik nem a sebészkéstől maradtak fiatalok, hanem önazonosak, gyönyörűek és kiváló példát mutatnak abban, hogy az öregedés pont ugyanannyira jól áll a nőknek, mint a férfiaknak.

olvass tovább

18 döbbenetes átváltozás a filmvásznon

  • 2016. szeptember 04.

Majdnem mindegyik Oscar díjat érdemelt. Talán nem véletlen, hiszen a legnehezebb színészi feladatok egyike, amikor egy szinte teljesen ellentétes karaktert kell hitelesen alakítani a kamerák előtt. Nekik sikerült. 18 kivételes tehetségű színész döbbenetes átváltozása következik.

olvass tovább

Hírességek, akik hírességekért rajonganak

  • 2016. május 19.

Nincs is annál szebb, amikor világhírű színészek és énekesnők rajonganak valaki olyanért, aki szintén világhírű. A következő sztárok sztárokért vannak odáig meg vissza, és azt is világgá kürtölték, hogy miért.

olvass tovább

10+5 ruha a SAG Awardsról

  • 2016. február 01.

A szombati Screen Actors Guild Awardson ismét eleget tettek az ünnepelt filmcsillagok a vörös szőnyeges kívánalmaknak. Bár nem mindenki. Nézzétek meg válogatásunkat, és válasszátok ki, nektek melyik belépő volt a kedvencetek!

olvass tovább

Történelmet írt a Saul fia!

  • 2016. január 11.

Az idén 73. alkalommal megrendezésre került Golden Globe-gálán történelmet írt Nemes Jeles László alkotása, ami több nemzetközi díj besöprése után most a Golden Globe-díjra is érdemes volt, így hazánk először szerzett Golden Globe-elismerést, melynek az Oscar-díjas Helen Mirren is szívből örült!

olvass tovább

Majális, Leibovitz, Marks&Spencer

  • 2013. augusztus 22.

Igaz, nincs köze a Marks&Spencer őszi kampányának a majálishoz, de az embernek kapásból eszébe jut róla Szinyei Merse Pál festménye. Olyan neves alakokat kértek fel modellnek, mint Helen Mirren, Grace Coddington, Karen Elson, vagy az énekes Ellie Goulding. Nektek is eszetekbe jut a Majális?

olvass tovább

Oscar 2010: legjobb női főszereplők

  • 2010. március 03.

Egy igazi nagyágyú, egy meglepetés, egy kívülálló amatőr, vagy a brit kontingens? Oscar díjátadás, női jelöltek: Meryl Streep, Sandra Bullock, Helen Mirren, Carey Mulligan és Gabourey Sidibe. Oscar-díj átadás, a hétvégén!

olvass tovább

2008 legszebb Cannes-i ruhái

  • 2009. május 04.

A 2009-es Cannes-i filmfesztivál kapujában kicsit nosztalgiázzunk és merüljünk el a tavalyi év legszebb ruhakölteményei és viselői között Mischa Barton-tól Claudia Cardinale-ig. 

olvass tovább