Kulcsszó keresés /


Evidens - a valóra vált álom

  • 2014. június 29.

A művész barátnőm invitált ide egy baráti-családi vacsorára, és a kedves barátnőm köztudottan nagy hedonista hírében áll, nem mellesleg borlovag is. Meg kell, mondjam, manapság egyre ritkábban fordulok meg olyan étteremben, ahol az első szembetűnő dolog az a kifogástalanul kedves és precíz kiszolgálás.

olvass tovább

Novellasarok: Hófehérke

  • 2013. május 08.

Modern időket élünk és gazdasági válságot. A mesék is változnak. Hófehérke hedonista, és élete párjául inkább választaná a hét chilei bányászt, mint a királyfit. Recesszió idején, ez előbbi talán, egzisztenciálisan jobb megoldásnak bizonyulhat.

olvass tovább

HEDONIST, egy merész illat Párizsból

  • 2013. március 12.

Minya Viktória, a díjnyertes magyar orr, a parfümkészítés művészetét a modern parfümgyártás bölcsőjében, a festői dél-francia városban, Grasse-ban sajátította el. Ideje megismernünk kicsit közelebbről ezt a nem mindennapi lányt, aki miután a régióban számos parfüm-háznak dolgozott, úgy döntött, hogy kamatoztatja tehetségét, céget alapít, és saját parfüm-sorozatot komponál.

olvass tovább

Hedonista isteneknek hódolunk

  • 2013. január 28.

Vannak Budapesten klassz helyek, és vannak olyanok is, amelyek kiváltképp klasszak és mi ezért nagyon szeretünk oda járni. Ilyen hely az innio is, amelynek szlogenje nem véletlenül lett: innio, ennio, elnio.

olvass tovább