Kulcsszó keresés /


'Megbánni talán nem bántam meg semmit. Az csak idővesztegetés.' Idézetek Heath Ledgertől

  • 2022. április 12.

Heath Ledger minden nő szívét megdobogtatta a Lovagregényben, odavoltunk a srácért, akit megformált a 10 dolog, amit utálok benned című filmben, és mindenki számára maradandó és megismételhetetlen élményt okozott A sötét lovagban alakított Joker karakterével. A humoros, melegszívű férfi egyszerre volt a rajongók és színésztársai kedvence, azonban 2008-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, aminek köszönhetően a fél világ szíve tört össze egy picit. Tőle idézünk most.

olvass tovább

Top5: Heath Ledger legjobb filmjei

  • 2017. október 26.

Az angyalarcú Heath Ledger mai napig legenda, annak ellenére, hogy 2008-ban tragikus körülmények között elhunyt. Nosztalgiáztunk kicsit és összegyűjtöttük a színész legjobb filmes alkotásait. Lássuk!

olvass tovább

Színészek a híres karakterek mögött - Tudtad, hogy ők rejtőznek a maszk alatt?

  • 2016. április 14.

Hoztuk sok ismert szerepet, híres és kevésbé híres színésszel, lesz olyan köztük, akin elcsodálkozol, lesz olyan is, akiről tudtad, hogy mit alakított. A teljes átalakulás azonban sokszor nem csak kívül volt látványos. Két Batman szereplőnél is felfedezhetőek voltak a skizofrénia jelei a forgatások alatt, az egyik ráadásul tragikus végkimenetelű lett.

olvass tovább

In memoriam Heath Ledger

  • 2016. január 22.

Ma 8 éve hunyt el Heath Ledger, aki Hollywood egyik legnagyobb reménységének számított, amikor tragikus hirtelenséggel végleg itt hagyott minket. Ma rá emlékezünk.

olvass tovább

Sztárok egymás bőrében

  • 2012. április 08.

Vannak olyan ikonikus karakterek, akiket a filmipar újra és újra életre kelt. Elég ha csak a szuperhősökre gondolunk, Batmanre vagy Supermanre, persze ha egy film nagyon-nagyon jól sikerül, esetleg kultfilmmé növi ki magát, akkor 10-20-30 év múlva mindenképpen várható egy „remake”. Ha rossz szóviccel szeretnénk élni akkor ez vagy remek vagy marad egy „Zs” kategóriás „remake”.

olvass tovább

Heath Ledger ördögi sikere

  • 2008. augusztus 25.

A tragikusan elhunyt, halálával legendává váló színész zseniális alakítása járja be a filmvilágot és csodálja közönsége. Félreérés ne essék. Heath Ledger-t nem azért jelölték az Oscar díjra, mert meghalt, hanem azért, mert élővé varázsolta Jokert.

olvass tovább