Kulcsszó keresés /


TOP5: Filmek melyek elrepítenek Hawaii-ra

  • 2020. május 22.

Nem tudjuk ki, hogy van vele, de számunkra Hawaii a világ egyik legcsodálatosabb helye. Habár lehetőségeink korlátozottak most utazás szempontjából, mégis egy kis ízelítőt nyújtanánk néhány remek film segítségével, melyek ebben a paradicsomi környezetben játszódnak.

olvass tovább

Házasok a világ körül

  • 2015. május 14.

Egy finn-norvég házaspár, Samuel és Hildegunn kalandjai akkor kezdődtek, amikor összetalálkoztak egy Hawaii esküvőn. Sorsuk megpecsételődött: hamarosan eljegyezték egymást Párizsban, majd nem sokkal később már a saját esküvőjüket tartották Normandiában. Ekkor döntötték el, hogy másképp is lehet élni: a gyönyörű pár azóta nem nyugszik, inkább bejárják együtt az egész világot.

olvass tovább

Hawaii álomotthon

  • 2015. március 16.

Peter Lik, a díjnyertes fotográfus, 19,8 millió dollárért árulja a Mauin található kastélyát. Az óceánra néző három kunyhón tavaly közel 3 millió dolláros felújítást végeztek el, amit maga Lik felügyelt. Ez az otthon valóban csodálatos hangulatba varázsolja az embert. A Forbes magazin szerint az otthon árába beletartoznak a házban található művek is. Ez igen nagy ajándék a művészúrtól, hiszen a közelmúltban rekordot döntött a képei eladásával. "Phantom" című műve jelenleg a világ legdrágábban eladott képe. Becslések szerint az otthonban található képek hetven ezer dollárt érnek. Vegyél egy pillantást te is a lélegzetelállító kastélyra!

olvass tovább

Esküvő Hawaiin

  • 2012. május 13.

Természetesen ez elsősorban pénz kérdése, de nem kerül többe kettesben kiutazni, mint itthon összehozni egy esküvőt lakodalommal.

olvass tovább

Álomesküvők bürokráciája

  • 2012. január 24.

Mondjuk ki, nincs nő, aki ne álmodozott volna kislányként olyan esküvőről, amelyet a tenger partján, a fehér homokban tartanak, a királyfival. S még ha a párunknak nincs is felekirálysága és fehér paripája, a gyerekkori álom ma már valósággá válhat: az erre szakosodott portálok kínálata jelzi, hogy az álomesküvőknek ma már semmi sem szab határt!

olvass tovább

Isten hozott a Trópusi Mennyországban!

  • 2010. június 17.

Four Seasons Resort - Hualalai túlzás nélkül állítható - egy trópusi mennyország. Hawaii csodálatos környezetében, homok és pálmafák között, buja növényzettől körbevéve várja a pihenni vágyókat az egész világról.

olvass tovább

Miért szeresd az őszt?

  • 2008. szeptember 08.

A szerkesztőség ablakán kinézve mindenhol csak borús időt, szemerkélő esőt, és a hawaii mintás gatyában, kétségbeesett arccal, sírás határán álló informatikus arcát látva, azt kell mondanunk, nem sok jó van az őszben...

olvass tovább

Újra Braddel jár Jennifer Aniston

  • 2007. augusztus 30.

Jennifer Aniston végre megtalálta Brad Pitt méltó utódját: a színésznôt néhány napja egy New York-i étteremben kapták rajta, amint egy Brad Cooper nevû, 32 éves színésszel romantikázott. A kapcsolat olyan komoly, hogy már nyaralni is együtt mentek Hawaii-ra.

olvass tovább