Kulcsszó keresés /


Hollywood kedvenc tervezője

  • 2015. február 07.

Zuhair Murad ruhakölteményeit előszeretettel viselik az Oscar gálán és egyéb rangos eseményen. Nem hiába kapta meg a jelzőt, hogy ő Hollywood kedvenc tervezője jelenleg. Most megtekinthetitek a teljes tavasz/nyári couture kollekciót. Kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Életre kelt Matryoshkák

  • 2015. február 05.

Ulyana Sergeenko igazi self made designer. Lelkes divatrajongóból avanzsált tervezővé, nem is akármilyenné méghozzá. Kollekcióiban mindig visszaköszön az orosz motívumvilág. Erről a sorozatról az első, ami eszembe jut, az a Matryoshka baba. Nyilván nem véletlenül. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Elegáns ázsiai vonalak - Armani Privé

  • 2015. február 04.

Armani 2015-ös tavasz/nyári couture kollekciója a titokzatos Ázsiába kalauzol el bennünket., ugyanis onnan merített ihletet a ház designere. Bambuszminták, selymek, organzák, és a japán rizsföldek színei, mindez pedig elegáns formába öltve. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Naomi, a tavasztündér

  • 2015. február 03.

Jean Paul Gaultier kifutójára Naomi Campbell csempészte be a tavaszt a haute couture hét alkalmából. Az egész kollekció a mestertől megszokott decens vonalvezetést követi, idén pedig a párduc testű modell volt a show meglepetése. A teljes kollekciót a képre kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Csodálatos tündérmenyország

  • 2015. február 02.

Elie Saab évről évre a tündérek világába kalauzol el bennünket csodálatra méltó ruhakölteményeivel. Rá lehet persze nyomni azt a bélyeget, hogy nem képes megújulni, vagy kilépni a kényelmes biztonsági keretből, de a kollekciói egész egyszerűen tetszenek. Mindig. Kivétel nélkül. Az összes darabot a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Decens elegancia

  • 2015. február 01.

Következő összeállításunkban Alexis Mabille tavasz/nyári haute couture kollekcióját tekinthetitek meg, méghozzá a teljeset. Kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Mindig szexiknek: Versace

  • 2015. január 31.

A Versace ház sosem hazudtolja meg magát: mindig szexiknek tervez ugyanis. A 2015-ös tavasz/nyári haute couture kollekciója telis-tele van decens és domináns darabokkal. A teljes kollekciót megtekinthetitek az alábbi fotóra kattintva!

olvass tovább