Kulcsszó keresés /


Sharon Stone levetkőzött

  • 2015. augusztus 18.

Sharon Stone-ról lélegzetelállító fotósorozat készült a Harper’s Bazaar magazin számára. A színésznő 57 éves, de olyan teste van, hogy kamaszlányok megirigyelhetnék. Persze rosszmájúan megjegyezhetjük, hogy a Photshop ecsetvonásai biztosan őt sem kerülték el, de retus ide vagy oda, az alapanyag kétségtelenül jó, ha ilyen sorozat születhetett. A színésznőnek egyébként 2001-ben súlyos agyvérzése volt, két évbe telt, mire újra megtanult járni és beszélni. Szerencsére erre mának nyoma sincs. De a szavak helyett beszéljenek a képek.

olvass tovább

A legemlékezetesebb meztelen címlapok

  • 2014. szeptember 17.

A múlt héten számba vettük a legemlékezetesebb félmeztelen férfi címlapokat, de hogy az uraknak is kedvezzünk kicsit, összegyűjtöttük a legmeztelenebb nőit is. A hírességek szívesen dobják le a ruhadarabjaikat egy magazin címlap kedvéért, de miért ne tennék? Nézzünk is őket, méghozzá a legjobbakat (Lady Gagáért elnézést kérünk). A hölgyeknek motivációként, az uraknak pedig ajándékba.

olvass tovább

Szerelmes manökenek

  • 2013. október 09.

Idén ősszel új feldolgozásban kerül a mozivásznakra Rómeó és Júlia klasszikus története. Ennek örömére a Harper’s Bazaar amerikai magazin, egy szerelmi témájú fotósorozatot készített, túlzás nélkül, a világ leggyönyörűbb modelljeinek közreműködésével.

olvass tovább

SJP soha nem megy ki a divatból

  • 2013. augusztus 13.

Tökéletes fotósorozat. Ez a végeredménye annak, ha Sarah Jessica Parker, Terry Richardson és a Harper’s Bazaar csapata összeáll. Teljesen mindegy, hogy Gucci, Chanel, vagy Oscar De La Renta ruhában pózol, netalán melegítőben kutyát sétáltat, SJP soha nem mossa le magáról az „örök divatikon jelzőt”.

olvass tovább

Bundabugyi, sivatag

  • 2013. július 25.

Candice Swanepoel biztos nem fázik a sivatagban. A Harper's Bazaar divatanyagához ugyanis jól felöltöztették. Nyár ide, tél oda, Victoria angyala mindenhogy gyönyörű.

olvass tovább

Angyali Amanda

  • 2013. július 18.

Amanda Seyfried a koreai Harper's Bazaar júliusi kiadványában pózol. A ruháit a Dolce&Gabbana, a Celine és a Givenchy biztosította. Csodáljátok meg ezt az angyali szépséget.

olvass tovább