Kulcsszó keresés /


Nagyon erős a Mercedes Hamilton és Rosberg alatt

  • 2014. április 07.

Az idei 3. Forma 1-es futamon ismét a Mercedes két pilótája volt a leggyorsabb és a kettős győzelemmel megerősítették vezető pozíciójukat a táblázat élén. Bár még nagyon az elején járunk az idei évadnak, de az már most látszik, hogy nehéz lesz őket megszorongatni.

olvass tovább

Nicole Scherzinger a London Fog új arca

  • 2011. október 28.

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls formáció szexis énekesnője, Lewis Hamilton ex-barátnője lett a London Fog márka új arca. A „kabátkirály” előző modellje Christina Hendricks, a Reklámőrültek dúskeblű vörös színésznője volt.

olvass tovább

Kalocsai hímzésbe bújtatják Hamiltont és Buttont

  • 2011. július 08.

A Magyar GP szombati napján speciális overallban vezetnek a mclarenesek. Az akció a McLaren-BOSS-szövetség része, a divatcég idén már 30. éve szállít az istállónak, ezért játékot indított: bárki tervezhet kezeslábast az angolok pilótáinak, a legjobbat aztán legyártják, és az időmérőn azt viselik Buttonék.

olvass tovább

Hamilton barátnője egyedül folytatja

  • 2011. április 18.

Nicole Scherzinger csillaga egyre feljebb ível, mióta - kisebb-nagyobb szünetekkel - a Forma1-es világbajnok, Lewis Hamilton oldalán keresi a boldogságot. A hirtelen jött népszerűséget kihasználva maga mögött hagyta a „Cicababákat”, és immár szólóban hódítja meg a Class40 toplistáját.

olvass tovább