Egyenes haj roncsolódás nélkül - Kipróbáltuk a L'Oreal Steampod-ot

  • 2019. április 07.

Akinek egyenes a haja, az többnyire göndörről álmodozik, akiknek viszont hullámos tincseik vannak, sokkal elégedettebbek lennének a szögegyenes frizurával. Szerencsére mindkettő érdekében tehetünk a különböző hajformázóknak hála, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ezek közben mennyire sérülnek a hajszálaink. A L'Oreal Steampod hajvasalója azt ígéri, hogy csodás, tartósan egyenes fürtöket varázsol, miközben a hajunkkal is kíméletesen bánik. Kíváncsiak voltunk, hogy ez valóban így van-e, és a Notino-nak hála ki is próbálhattuk!

olvass tovább

Mennyire káros a keratinos hajegyenesítés?

  • 2016. március 09.

A rakoncátlan, kiszálkásodott kezeletlen fürtökkel valóban csodát művelhet a keratinos hajegyenesítés. A szalonok azt ígérik, három hónapig csak a hajmosásra lesz gondunk, nincs többé vesződés a hajvasalóval, és körkefével, időt spórolunk, sőt az eredmény selymes tapintású, fényes, és gyönyörű haj.

olvass tovább

Fesd, formázd, ápold!

  • 2009. augusztus 10.

A nyári szabadság idejére sokan szeretnek új frizurákat, új színeket kipróbálni. Egy új hajszínnel még a legegyszerűbb frizurát is megbolondíthatjuk. A hajszínt bőrtónusunk kiegészítéseként és vonásaink kiemelésére használjuk. De hogyan lehetnénk eközben kíméletesek a hajunkkal? Bemutatkozik a Braun Satin Hair Colour, a Braun első, hőhatáson alapuló hajformázó-családja, amely kifejezetten a festett haj formázásához és ápolásához készült.

olvass tovább