Kulcsszó keresés /


Top10: gyönyörű, ásványokra hasonlító hajszínek

  • 2017. július 15.

Ahhoz már hozzászokhattunk az elmúlt években, hogy a színes frizurák elárasztották a szürke hétköznapokat, és nem szükséges egy fesztiválig utaznunk ahhoz, hogy nem éppen természetes, ám gyönyörű színekben pompázó hajkoronákat láthassunk. Kisebb korunkban a legtöbben nagy rajongói voltunk a színes, csillogó ásványoknak, előszeretettel jártunk kiállításokra, és talán még gyűjtöttük is őket. Idén nyáron viszont meg sem kell mozdulnunk, hogy ezekben a csodás színekben gyönyörködhessünk, ugyanis a kék, zöld és lila árnyalatokban pompázó, szürkével kevert, ásványok ihlette színeket a fejünkön viselhetjük. 

olvass tovább

Hajszínajánló mindenkinek!

  • 2016. február 02.

Veled is előfordult már, hogy nagyobb változtatásra szántad el magad, de balul sült el? Ha szeretnél világosabb vagy sötétebb hajszínt, de félsz, hogy nem fog jól állni, nézd meg ajánlónkat, hogy könnyebben tudj dönteni. És bizony, néha még a sztároknak sem sikerül elsőre!

olvass tovább

Drasztikus hajszínváltás? Csak okosan!

Sokszor tapasztaljuk, hogy amikor egy nő életében komoly változás következik be, akkor az illető szeret a külsején is alakítani, csavarni egy nagyot. Amikor meginog a hittünk valaki iránt, és önbizalmunk is alaposan felborul, sokan szeretnénk egy szempillantás alatt totálisan új séróval meglepni magukat és a külvilágot, szinte meghökkenteni ismerőseiket. Csajok, tilos esztelenül belevágni a dologba!

olvass tovább

Mosd össze a színeket!

  • 2012. június 21.

A színátmenetes hajfestés, más nevén „ombre hair style” nagy sláger. Olyan, mintha lenőtt volna, de valahogy mégis sokkal természetesebb, napszítta hatású.

olvass tovább

A hajfestés

  • 2011. július 25.

A hajápolás és ezen belül a hajfestés kultúrájának fejlődése párhuzamosan halad az emberiség történetével. Az ókortól egészen napjainkig a hajfestés eszközei és alkalmazási lehetőségei ugrásszerű fejlődésen mentek keresztül, de a mai nők hajszínének jelentéstartalma napjainkban is azonos elődeink hajszínvilágával.

olvass tovább