Kulcsszó keresés /


Minden hétvége gyereknap – indul a Generali Gyerek Sziget

  • 2018. május 29.

Most szombaton végre ismét a gyerekeké lesz a Hajógyári sziget és egy mesés, játékos birodalommá változik négy hétvégén át, egész júniusban. A nyitónapon, június 2-án itt lesz a kicsik szupersztárja, Halász Judit, míg másnap a Kaláka szórakoztatja őket. De lesz még színház, valamint Jógakaland és Gladiátor futás is ezen a hétvégén. Mindezt ráadásul ingyen!

olvass tovább

Gyerek Sziget 2014

  • 2014. május 09.

Az idei Generali Gyerek Sziget ingyenes programsorozatában Pünkösd vasárnapján a szervezők egy igen kedves meglepetéssel várják a gyerekeket: a Kolompos együttes a Pünkösdi királykisasszony című produkciójával szórakoztatja majd a nagyérdeműt az óbudai Hajógyári szigeten. Ezen kívül persze június minden hétvégéjén, a már megszokott és szeretett módon, szombat-vasárnap mindent lehet a Gyerek Szigeten: zenélni, táncolni, festeni, figyelni, pihenni, tanulni, sportolni, izgulni, nyugodni és legfőképpen, gyereknek lenni.

olvass tovább

Vintage, modern és magyar

  • 2011. május 17.

Három napos nyitási akcióval vár mindenkit a Hajógyári sziget legújabb gyöngyszeme, a Vakum Design Shop, ahol a vintage és a modern lakáskiegészítők békében megférnek egymás mellett. Nyitás május 19-én, azaz csütörtökön! Ha érdekel a hazai dizájn, akkor kötelező program!

olvass tovább