Kulcsszó keresés /


15 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt betöltöd a harmincat

  • 2020. június 18.

A 30. születésnap a legtöbb ember életében különleges jelentőséggel bír, és majdnem mindenkinek van egy listája, amelyen azok a dolgok szerepelnek, melyeket mindenképpen szeretne megtenni a harmadik x előtt. Mivel a húszas éveink során remélhetőleg még kifejezetten jó egészségnek örvendünk, ráadásul kevésbé valószínűek nagyobb krízisek a karrierünk vagy magánéletünk terén, ezért valóban ez lehet a tökéletes alkalom, hogy megtegyünk egy rakás dolgot, amire mindig is vágytunk!

olvass tovább

25 jel, hogy elmúltunk 25 évesek

  • 2018. február 08.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a húszas éveink alatt éljük életünk legdinamikusabb időszakát. Kínos randik, összehangolni a szociális életet a jó iskolai eredményekkel. A harmincadik születésnapunk közeledtével azonban inkább egy tartós kapcsolat megléte és az anyagi biztonság válik fontossá, valamint az, hogy a koktélunk már minőségi alkoholból készüljön. Íme, huszonöt jele annak, amiből könnyedén érzékelhetjük, hogy a húszas évek lassacskán harmincas évekre cserélődnek.

olvass tovább

A 9 legnagyobb hiba, amit elkövetünk a húszas éveinkben

  • 2016. szeptember 20.

A legjobb része a húszas éveinknek, hogy bármilyen hibát követünk el, hamar túl tudjuk tenni magunkat rajta. Talán ezért is ez a korszak az, ahol a legtöbbet hibázunk, akarva vagy akaratlanul, az mindegy. Persze, ez egy tökéletes folyamat az életünknek, ahol megtanuljuk a mások és saját határainkat is. De mégis mik azok a ballépések, amiket megteszünk?

olvass tovább

9 frizura a múltból, ami napjainkban is hódít

  • 2016. augusztus 08.

A húszas évek göndör fürtjei, vagy a nyolcvanas évek lófarkai legendásak. Mivel azt mondják, ahogy a ruhadivat, úgy a frizurák is évtizedről évtizedre visszaköszönnek a hétköznapokban, az előbb említett klasszikus hajviseletek is visszatérnek 2.0 verziójukban. Következzenek múltbéli hajstílusok modern megfelelői!

olvass tovább

Időutazás: Vissza a húszas évekbe

  • 2016. április 03.

“És mi lesz a húszas évekkel?” – Kérdezte Gil Andrianatól, mire ő ennyit felelt: “Az a jelen. És én unom!” Gil döbbenten állt a lánnyal szemben, hiszen egész életében a húszas évek füstös párizsi bárjaiba vágyott. Látott benne valami varázslatosat, inspirálta írói énjét, szerette volna ő is átélni a kor szépségeit időutazása során.

olvass tovább

Amik sokkolnak a huszas éveink végén

  • 2015. március 31.

Szóval a huszas éveid vége felé jársz. A tested már nem olyan, mint pár évvel ezelőtt. Állandó fáradtsággal küzdesz, és inkább vagy egyedül, mint csomó idegennel egy zsúfolt szórakozóhelyen. Ismerős? Persze, nem kell ennyire drasztikusan felfogni ezt az időszakot, de valójában ilyenkor fogadjunk el igazán, hogy már nem vagyunk tizenévesek.

olvass tovább

Mikor mi kell a nőnek?

  • 2011. április 07.

A húszas években tollboa, a hatvanas években miniszoknya. Ötven évvel ezelőtt Elvis, ma Adrian Brody. Minden korszak új divatot és új bálványokat hoz magával-, íme, az elmúlt nyolcvan év fénypontjai!

olvass tovább