Kulcsszó keresés /


Hírességek adják arcukat az idei karácsony kampányához

  • 2010. november 11.

A H&M idén karácsonyi kampányának témája az együttlét. Olyan hírességek álltak a számukra legtöbbet jelentő szeretteikkel együtt kamera elé, mint Liya Kebede, Lou Doillon és Mariacarla Boscono. Stella Tennant estélyi ruhákat és téli kötöttárut is bemutat kislányai, Jasmine és Cecily segítségével. Lou Doillon barátja, Sebastien Andrieu közreműködésével különböző estélyi szmoking témákat és estélyi ruhákat reklámoz, míg a modell-testvérek, Louis és Claude Simonon örökzöld, stílusos téli kardigánokat visel.

olvass tovább

H&M őszi divatja

  • 2009. szeptember 10.

Az idei ősz kulcsszava a H&M-nél a stílusok kavalkádjában kifejeződő individualitás , amely a személyiséget helyezi a divat elé. Ez az egymással kontrasztot képező, és egymást kiegészítő trendek választékán alapul.

olvass tovább

Jimmy Choo és a H&M

  • 2009. június 23.

Jimmy Choo és a H&M együttműködése talán egy kicsit meglepő, de korántsem sajnálatos. A svéd luxusmárkánál már hagyomány, hogy időszakosan együttműködnek híres dizájnerekkel, cégekkel. Ez pedig most a kínai származású tervező.

olvass tovább

2009 nélkülözhetetlen fürdőruhái

  • 2009. május 11.

A H&M immár nyolcadik éve támogatja a WaterAid nemzetközi jótékonysági szervezetet, amely a világ legszegényebb embereinek tiszta vízzel és megfelelő higiéniai berendezésekkel való ellátásáért küzd. 2009-re a H&M a nők számára egy bikinit tervezett két színben, a férfiak számára fürdőnadrágot ugyancsak két színben, valamint fürdőruhákat fiúk és lányok számára.

olvass tovább

A 2009-es nyár különlegességei a H&M-nél

  • 2009. május 07.

Matthew Williamson május 14-től körülbelül 1600 üzletünkbe érkező vibráló, napfényes kollekciója briliánssá teszi a nyarat a H&M-nél. A világutazók divatja által befolyásolt női kollekción kívül Williamson - eddigi pályafutása során először - egy férfikollekciót is tervezett a H&M számára.

olvass tovább